Svatební hostina - jakou zábavu budete mít?

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi prosím napsat, jak funguje ta tombola?? A případně, jakou další zábavu budete mít nebo jste měli na hostině?? Děkuji moooc :-)
Odpovědět
O tohle bych ti doporučila se vůbec nestarat. Řekni mladšímu bratranci, bratrovi, sestře, kamarádce apod. Někomu kdo bude na svatbě a víš, že bude rád, když pro tebe něco bude moci udělat. Oni něco vymyslí. Bude to sranda, protože ty sama budeš překvapená. A hlavně, když to bude např. něco týkající se konkrétně tebe a ženicha, tak bys o tom stejně dopředu vědět neměla.... Únos nevěsty ti taky nikdo nebude hlásit dopředu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj brácha se žení v létě hostinu bude mít v restauraci Thalie, co se týče programu, tak ten mám na starosti já(samozřejmě bude únos nevěsty, pár tanečních soutěží) no a dál to taky musím doladit furt si říkám času dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je dobré přímo někoho zaúkolovat. Já to bohužel neudělala, ale sranda byla i tak Já jsem měla nachystanou tombolu, která se moc líbila, oni si připracvily cikány a únos. Ale brala bych asi víc soutěží. Pak sej sedělo a kecalo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme měli hostinu v létě v menší restauraci Lavička, tak jsme měli obavy o zábavu, ale bylo tu super, v zábavě jsme měli klasické taneční hry, měli jsme s manželem i naše taneční překvapení a pak hry se zavázanýma očima :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?