Svatba ve stylu - oběd s rodiči a poté akce s přáteli

Ahojky,jsem tu nová a chtěla bych se poradit.Máme vymyšleno,ze od jedenácti obřad a pak asi od půl jedné oběd a focení a poté v jednom kulturaku grilování s prateli a moje otázka zní. Na kolik peněz může vyjít pivo a alkohol cca 40lidí a raut ve formě grilovanych plátků,tataraku a oblozenych mis?A zda jste vymysleli i nějaký program.Děkuji moc za vaše zkušenosti.A jak dlouho trvá focení ve dvou a fotografem?Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
@wendea myslim ze dlzka fotenia je individualna - od 30 min po 3 hodky, podla toho ci vas to bavi, jestli pojdete niekam daleko a asi taky podla fotografa :) my to vidime na cca 1.5 hodky x-) Inac nezvazovali si posunut cas obradu na neskor? Je hezke mat obed s rodicmi, ale kde budu kamarati medzi obradom a rautom? Na svatbe som to takto zazila parkrat, a narodinu, je to proste nuda. Ovela viac som si uzila svatby, kde obrad zacinal az po 14tej a pak hned nasledoval raut ;-)
Odpovědět
Pocitala bych pokud budete mit jen toto pohosteni tak 400-450 na hlavu za jidlo a 500 za piti, pokud budete mit vlastni tak muzete vychytat akce, jinak se jede podle ceniku na baru, musis pocitat ze kazdy vypije tak dvojnasobek ci trojnasobek nez treba na plese takze chlap da v klidu 10kousku a pak panacky nam se to celkem prodrazilo, ale pocitali jsme s tim, ze se bude hodne pit, strejda dal 27piv a panaky :-D :-D ale my meli oslavu od rana do rana. My nesnasime foceni a pozovani, tak jsme vysli po obede asi na 20min, ale zazila jsem svatbu kde par byl pryc asi 4hodiny, objizdeli ruzne lokace
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?