SOS :-D Svatební proslov poradíte??

Ahoj holky, prosím o radu a pomoc, Dostala jsem tip na tyhle stránky od známe a moc nevím jak to tady funguje. Jde mi o svatební proslov, který mám mít na svatbě. Snoubenci mi to oznámili dnes ráno a za 14 dní je svatba. Byla bych moc vdečná, kdyby jsete mi někdo poslal, nejaký text, vzor, nebo i proslov, abych věděla čeho se tak chytit. Moc bych vám byla vděčná. Proslov nechcou moc dlouhý, spíš přivítání hostů, popřání atd...Děkuji a přeji pěkný den.
Odpovědět
Ahoj, poslala jsem ti náš... měla jsem ho s partnerem na půl, tak snad si z něj něco vemeš ;-)
Odpovědět
AHoj...mockrát děkuju :-)
Odpovědět
@aanetka83 mohla bych tě o něj také mooooc poprosit? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
mohu také poprosit :-)
Odpovědět
taky prosím prosím :)
Odpovědět
@aanetka83 Mohu take poprosit o zaslani?moc dekuji
Odpovědět
aneetka83 ahojki muzu poprosit taky o inspiraci? Dekuju ;-)
Odpovědět
posláno všem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajulka3 Milá Lucko, milý Luboši, Amazonko, Beránku, máte se rádi a to vás dostalo až sem. Vetšině zde přítomných bylo jasné, mnohem dříve než vám, že to takhle dopadne. Všechno to začalo zjara roku 2011, kdy Amazonku zaujal Beránkův smysl pro humor a dobrodružství, a co si budeme povídat, hlavně to byl kluk s kytarou, ale chvilku trvalo, než jí doskákalo, že je to ten pravej. Naštěstí Beránek hned poznal, že ona je ta pravá, tak hodil kopyta na stůl a počkal si na ní. Za těch 5 let procestovali kus světa, prověřili svůj vztah na vodě, na zemi i ve vzduchu a i když se jí Beránek pokusil utopit na Pěnkavě, nutil lézt v pravé poledne na Skopos, nebo šlapat desítky kilometrů s prodřenýma nohama ztraceni kdesi v divočině na Helfenburk, nebylo mu to nic platné, stejně neutekla. Objevili jste spolu spoustu míst, vytvořili spoustu společných zážitků a vzpomínek a krom milujících se partnerů jste se stali i nejlepšími kamarády a rodinou se třemi chlupatými poděsy, Žolíkem, Mikešem a Prevítem. Je nad slunce jasné, že vy dva se skvěle doplňujete a dokážete vzájemně usměrňovat své nálady. Beránek umí Amazonku zchladit a vrátit zpět do reality, když přijde s nějakým bláznivým nápadem, kterého se stejně nakonec účastní a Amazonka zase Beránka rozesměje, když náhodou nemá dobrou náladu. Jste dospělí lidé, kteří vědí, co mohou jeden od druhého očekávat, milujete se, a my můžeme být šťastní a hrdí, že jste si nás vybrali za svědky vašeho velkého dne. Věřím, že budete mít dlouhý a spokojený život, že se vám splní všechna vaše přání a sny a že tento den, tento okamžik, zůstane krásnou vzpomínkou pro vás i vaše blízké. Věřím, že už navždy zůstanete Amaránkem a Berazonkou.
Odpovědět
Svatební proslov  Krásné dopoledne milí svatebčané, dovolte abychom vás jménem novomanželu přivítali v tento pro ně výjimečný den.  Pro ty, kdo nás neznáte - jmenuji se Lukáš a jsem Davidův svědek a toto Je Aneta, má lepší polovička :-D a rádi bychom řekli pár slov……..  Při přípravě řeči jsme kromě jiného zjišťovali, jak dlouhá má vlastně taková řeč být a bylo nám řečeno, že by neměla trvat déle než doba, po kterou bude ženich schopen plnit manželské povinnosti o svatební noci…………..... LUKÁŠ: kouknout na hodinky a posadit se  Děkujeme za pozornost. Takto bylo od nás vše!   Ale žerty stranou,  Katko, Davide, vaše cesta začala kdysi před rokem, kamarádi kuli pikle a seznámili vás „fejzbukem“. Po nedlouhé době David sebral odvahu a pozval Katku na rande, už tehdy zřejmě tušil, že lepší holku nikde nenajde. Mělo tak však jeden háček, Katka žádného chlapa nechtěla, ale maminka to moudrá žena přece ji na rande vyhnala. Nebyl by to David, kdyby na rande pozdě nepřijel přesto udělal tak velký dojem, že už nikdy neodjel. Adámka si hravě získal a tím si Katčino srdce získal. I David ten stejný pocit měl, proto jsme tu sešli v tento krásný den.  Davide…..  Katko……   Ještě než budeme končit, rádi bychom poděkovali rodičům novomanželů, bez kterých by se dnešní den nekonal.  Poděkovat jim za to jak vás provedli životem až k dnešnímu dni. Jak vás vedli za ručičku při prvních vašich krůčcích, foukali rozbitá kolínka, utěšovali při zklamání z prvních lásek a kolik cenných rad vám do života dali, vždy podali pomocnou ruku a poskytli otevřenou náruč, když jste potřebovali. Závěrem bychom chtěli dát novomanželům nějaké moudra do života a jelikož jsme stále svobodní ( i když ne na dlouho) a nemůžeme tedy hovořit z vlastní zkušenosti, vypomohli jsme si internetem. Obecně je podle většiny lidí receptem na šťastné manželství dodržování tří jednoduchých základních pravidel.  stanov základní pravidla a vymez, kdo je u Vás doma šéfem, a pak dělej vše co Katka řekne  nikdy se neboj, že by Tě opustila, neboť již nezahodí všechen trénink, který do Tebe investovala  nikdy nezapomeň říkat tři kouzelná slůvka každý den po zbytek tvého života „ máš pravdu drahá „ Pozvedněme tedy skleničky a připijme na zdraví štěstí a lásku novomanželů, protože Manželství není totiž o tom, najít někoho s kým můžeme žít, ale někoho bez něhož žít nelze A TO SE DAVIDOVI A KATCE POVEDLO Na zdraví novomanželům…….
Odpovědět
@amazonkaaa děkuji moc :)
Odpovědět
@aanetka83 děkujiiii mocccc :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lenkaspedice Proboha, hlavně neveršovat :D Když už chci bejt básník, tak na to musím mít vlohy. Většinou je to spíš trapný ;)
Odpovědět
@amazonkaaa Děkuji děkuji :-)
Odpovědět
@aanetka83 Tak u tohohle jsem se dobře pobavila :-D kéž by někdo něco takhle vtipnýho udělal nám :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?