Sklenice na víno

Ahoj holky, jak jste řešili sklenice na víno, pokud jste si dělali oslavu svépomocí? My na pivo máme kelímky, to není problém, ale s tím vínem vůbec nevím. Našla jsem si nějaké plastové, ale strašně drahý, nevim, jestli nehledám blbě... Případně koupit sklo? Budeme jich potřebovat asi 60 ....
Odpovědět
Ikea.... :) Sklo je sklo a tam je mají za pár korun ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo v Makru maji sklenice na vino taky za par korun..
Odpovědět
@martaveg tam jsme byli ale prioritně jsem hledala plast a na sklo jsem v tu chvíli zapomněla. Nemáš představu, za kolik tam sklenice mohou být?
Odpovědět
@kacabkaamisanek Kouknu na to, sklo je sklo, ale že by se mi to pak chtělo mejt ... .:D
Odpovědět
Holky ja jsem koukala na sklenicky v makru min. tyden a prave mi to tam prislo docela drahy. Ta ikea je mnohem levnejsi. Obzvlast na sklenice na víno. Jeste taky maji docela slusny akce na vinovy sklenicky v Tescu, ale chce to vychytat. A taky pokud ti staci uplne obyc, ty v tescu jsou a za slusnou cenu, ale pokud chces nejaky hezci, tak ta ikea je nejlepsi :)
Odpovědět
@kacabkaamisanek chci úplně obyč! Máme to jako oslavu, nechci to nijak hrotit, hlavní je, co bude v tý sklenici :-D Dojdu se podívat i do toho Tesca, děkuju za tip ;-)
Odpovědět
:) ja jsem na tom byla podobně.... Prave jsem taky tak shaněla a vybirala a makro by vyšlo proste nejdraz :(
Odpovědět
Profilova fotka
@veru99 My tam kupovali asi pred rokem takove male univerzalni sklenice, nebyly to klasicke velke zakulacene sklenice na vino, spis takove mensi trychtyroviteho tvaru ale ne sampusky (objem do 2dcl) a prislo nam ze by se daly pouzit univerzalne na bile, cervene, aperitiv i sekt a myslim ze baleni sesti bylo urcite do stovky bez DPH Doma mame i ty obycejne z ikey, u tech si nevybavim uz ale cenu a prijdou mi vhodne spis jen tak na bile a ruzove, ale dalo by se z nich pit urcite cokoliv :-)
Odpovědět
@martaveg Mně úplně na tom vzhledu nezáleží, jde mi spíš o účel a cenu, protože si neumim představit, jak v běžném životě využiju 60 sklenic na víno??? Co jste s nimi pak dělali? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@veru99 My kupovali jen dve sady aby bylo z ceho pit na grilovacce :-) se zkus kdyztak mezi hosty pozeptat, jestli by je pak nekdo neuzil, treba by se podarilo rozdat/rozprodat :-D a nebo si rikam, jestli se nedaji sklenikcy i pujcit od nejake cateringove spolecnosti..?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
mne se libi tyto http://www.potreby-pro-vina.cz/skleni..., kdyz uz tak uz!:)
Odpovědět
Profilova fotka
V IKEE jsem jednou koupila sau vínových skleniček(6, nebo 8kusů,už nevím, už mám jen dvě :-D) za 12Kč :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Milé nevěsty, rozhodně doporučuji sklo, nedokážu si představit pít na svatbě víno z plastu. Takže buď ikea, ale když máte sto hostů, tak už se to nemusí úplně vyplatit. Nezapomeňte, že 100 sklenic taky není úplně nejskladnějších a na převoz žádná paráda, když nemáte speciální držáky. My máme k zapůjčení sto sklenic na šampaňské a sto na víno. A k tomu automatický kávovar.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?