Rozdělení hostů na svatební hostině do dvou místností

Profilova fotka
Myslíte si, že to může fungovat, resp. měla jste to některá takhle na svatbě? Bylo by to tak jen na cca 1,5 h po dobu večeře, potom tanec, zábava, dort apod. bude všechno jen v jednom prostoru...
Odpovědět
mně to takhle pár restaurací nabízelo, ale nechtěli jsme to. hlavně kvůli proslovům na začátku a třeba první tanec a pod. a taky nevím, jak bych určovala, kdo kde bude sedět :-( určitě to fungovat může, ale pro mě je to zvláštní, aby někdo seděl jinde než ženich a nevěsta. ale záleží na hodně věcech, třeba, jestli jsou ty místnosti částěčně spojené nebo úplně rozdělené, jak jsou daleko od sebe, jak by to probíhalo potom apod...
Odpovědět
Profilova fotka
já bych to takhle neudělala. Mně se to nelíbí :-S
Odpovědět
těžko říct ... nikde jsem se s tím zatím nesetkala, takže bohužel moc neporadím, a já osobně bych to tak neudělala, nelíbí se mi to... Ale kdyby mě už okolnosti k tomuhle kroku donutily, určitě bych dala do druhé místnosti "méně důležité" lidi - třeba kamarády. Ti by to za 1. pochopili a nejspiš to vůbec neřešili a za 2. v zasedacím pořádku by měli, dle etikety, kolem nevěsty a ženichy sedět lidé podle "důležitosti" - nejdůležitejší jsou samozřejmě rodiče.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem to tak mela a neprislo mi to divne - spousta lidi se shoduje na tom, ze je uplne normalni kamarady po obradu poslat pryc, udelat obed s rodinou a pak se vsichni vrati na raut. Nechteli jsme je posilat pryc, ale na obed by se nam jednak vsichni nevesli a jednak by to bylo fakt drahe (meli jsme pres 70 lidi a obed vcelku vyberovy), takze v jedne mistnosti byl obed s rodinou a ve druhe (respektive na zahradce) byli kamaradi a pro ne udelane take mensi obcerstveni. Myslim, ze to nikomu divne neprislo, byli vsichni spokojeni a ja byla rada, ze nikoho nemusim posilat pryc.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
V dané situaci je řešení podle @teeerez optimální. Když to snoubenci chtějí, děláme to také tak. Opět je to věc včasné a vhodné informovanosti. A když venku pečeme sele, je na co koukat, jeden bar je u slavnostního sálu a druhý pro další účastníky oslav, takže ani žízeň, ani hlad nehrozí :-). Výhodou je, že u nás žádní jiní hosté než svatební nejsou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?