Restaurace U Rychtáře, Praha

Profilova fotka
Ruzyně, hotel Meritum. Mate někdo zkušenost s pořádànim hostiny zde? Dekuji Andrea
Odpovědět
@andreakriskova ne, ale uz nekolikrat jsem kolem toho jela a vypada to pekne, i stranky maji pekne, takze my se tam stavime nekdy na obed. :-)
Odpovědět
Za deset dní tam máme hostinu. Kdybys chtěla vědět něco konkrétního, ptej se :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@lucie1984 AHOJ, JAK TI PROSÍM DOPADLA TA SVATBA U RYCHTAŘE? DĚKUJI
Odpovědět
@roymcevoy Ahoj, nemůžeme si na nic stěžovat. Měli jsme teda malinkou svatbu (20 lidí), tak nevím, jak by to probíhalo při objednávce třeba toho jejich velkého party stanu apod. My měli rezervovaný salonek nahoře v restauraci, plus jsme k němu dostali i salonek naproti, kde byl potom připravený rautík a tancovalo se. Toalety jsme měli jen pro sebe na patře, naprosté soukromí, vše super. Zůstávali jsme asi do jedné, ale po domluvě s personálem by to šlo i protáhnout. Jídlo bylo výborné, cena za meníčko myslím normální. Cena za raut byla teda na můj vkus trochu vyšší, ale dalo se. Hudbu jsme si pouštěli z notebooku, výzdobu jsem měla nakoupenu vlastní, ale naaranžovala nám to jejich aranžérka a bylo to moc hezké. Dort a koláčky si můžeš přinést svoje, když byste chtěli, tak prý spolupracují s cukrárnou Fishr a zajistí to. Co se týče dodržování tradic, tak je vše na domluvě. My jen rozbíjeli talíř a dostali jsme panáčka na přivítanou :-)
Odpovědět
Aha, aha. No my právě budeme mít párty stan. Bude nás tak 60 určitě. Meníčko řešit nemusím, bereme se až ve tři, takže tam dorazíme tak na pátou a rovnou skočíme do rautu :) Tak s tím mi asi moc neporadíš, respektive nepředáš své zkušenosti :) Ale i za to co jsi mi popsala ti děkuji. Kdyby tě ještě něco zajímavého napadlo, určitě mi to napiš. Díky, ahoj :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?