Restaurace KOROK (Těšany)

Profilova fotka
Ahoj. Ráda bych se zeptala, jestli má někdo zkušenosti s restaurací Korok v Těšanech? (obsluha, jídlo, ceny..) Děkuji, V.
Odpovědět
Profilova fotka
Osobní zkušenost s restaurací bohužel nemám, ale když jsem hledala vhodné místo pro svatbní hostinu, četla jsem všechny možné recenze. Korok byl mezi nimi a dotyční (snad si dotazu všimnou a budou reagovat lépe) si místo chválili. Jak z hlediska kapacity, jídla i ceny (věřím že i personálu). Zkuste si kdyžtak do restaurace zajít "inkognito" na oběd a uvidíte, jak vám bude chutnat. Je to celkem subjektivní. :) Budu držet pěsti, abyste brzy našli to pravé místo.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie_zoe Ahoj Luci :-) moc děkuji za vyjádření :) zítra tam máme namířeno, tak sem zvědavá :) ale chtěla sem slyšet i názory ostatních :)
Odpovědět
Profilova fotka
Bývám tam poměrně často a můžu doporučit, pokud plánujete velikou svatbu. Mají v 1 patře ohromný sál, loni jsem tam točil svatbu skoro 150 lidí. Jídlo bezva, myslím že ceny budou také přijatelné. Přinejmenším mnohem levnější než v Brně.
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Děkiji za odpověd :) na hostinu bude kolem 60-70 lidí, večer pak přes 80 asi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veronika1805 Tak to je pro vás ideální místo. Doporučuji se s nima domluvit co nejdříve, protože prostory pro cca 80 lidí se tady v okolí velmi těžko hledají a oni bývají dost obsazení. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?