Menu Forum

Prosím poraďte kolik jídla na raut pro cca 20 lidí?

28. črc 2014  • 
fotoportrét
fotoportrét
lucie_hrasek
2
Registrovala se 11. února 2014 na beremese.cz. Přidala 9 příspěvků. Má 1 přítele. Kladno, Region Kladno.
  • Svatba byla 29. srpna 2014
    Lidice Růžový sad, Region Kladno
fotoportrét
fotoportrét
lucie_hrasek
2
Registrovala se 11. února 2014 na beremese.cz. Přidala 9 příspěvků. Má 1 přítele. Kladno, Region Kladno.
  • Svatba byla 29. srpna 2014
    Lidice Růžový sad, Region Kladno
 Ahojky, poraďte mi prosím kolik jídla (kg) či případně jaké dát na večerní raut pro cca 20 lidí? Svatba bude 29. srpna, doufáme že bude hezky. Raut by měl být na zahrádce retaurace, kde by měla být možnost i grilovat. Na večerní raut zveme pouze kamarády, kteří nebyli na svatebním obědě.

Provozní restaurace mi stále jen opakuje, že mi raut udělá jaký chci a za kolik chci, ale není mi nijak schopen poradit jaké jídlo a kolik? Představuji si nějaké grilované maso, řízečky a různé obložené mísy. Moc Vám děkuji za případné typy a rady....=)
26. črc 2014 ve 21:52  •  Svatba byla v srpnu 2014  • Odpověz  •  To se mi líbí
 Přidej příspěvek
fotoportrét
fotoportrét
djzdenek
Svatební DJ Zdenek sen. a svatební fotograf Zdenek jun.
Ing. Zdeněk Jarolím PRO

Hudba a zábava - Region Pardubice
18

“Jak se staví technika na svatební party :-) http://www.youtube.com/attribution_link?a=9f3pNDqdqYo&u=%2Fwatch%3Fv%3DvYw7RNGeorA%26feature%3Dshare”
(Před 1 rokem)

fotoportrét
fotoportrét
djzdenek
Svatební DJ Zdenek sen. a svatební fotograf Zdenek jun.
Ing. Zdeněk Jarolím PRO

Hudba a zábava - Region Pardubice
18

“Jak se staví technika na svatební party :-) http://www.youtube.com/attribution_link?a=9f3pNDqdqYo&u=%2Fwatch%3Fv%3DvYw7RNGeorA%26feature%3Dshare”
(Před 1 rokem)

 Zdravím. Tak to je provozní značky TRDLO TURBO. Myslím si, že hraje na to, aby mu co nejvíce zbylo. No, dvacet lidí je celkem komorní oslava. Když to budete řešit bez hospodského, tak budete mít vždycky velké zbytky. Já z oboru restauračního nejsem, ale na svatbách kde hraji, to je prakticky pravidlo. Většinou se nejdříve dávají levnější jídla, aby se hosté najedli a nestálo to hromadu peněz a na konec se dávají dražší jídla, kdy jsou všichni přejezeni a už nemůžou. Celkem dobře cenově vychází grilovaná kýta a je to docela atraktivní většinou. Zkuste se domluvit přímo s kuchařem. Ten většinou ví co dělá.
26. črc 2014 ve 22:32  •  www.dj.707.cz  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
hotelvavrinec
Hotel Vavřinec - Roudnice nad Labem
Hotel Vavřinec PRO

Obřad a hostina - Region Litoměřice
3

“Budoucí nevěsty, již za 3 dny, tedy v sobotu 23.8. se konají v našem hotelu, v Roudnici nad Labem, Svatovavřinecké slavnosti při příležitosti otevřené kavárny. Zároveň budou na kongresovém sále ukázky svatební výzdoby vč. stánku s ukázky květinové výzdoby. Více info naleznete ve fotoblogu https://www.beremese-pro.cz/catalog/vendor/hotelvavrinec/blog-album/svatovavrinecke-slavnosti-0my1mv/”
(Před 2 lety)

fotoportrét
fotoportrét
hotelvavrinec
Hotel Vavřinec - Roudnice nad Labem
Hotel Vavřinec PRO

Obřad a hostina - Region Litoměřice
3

“Budoucí nevěsty, již za 3 dny, tedy v sobotu 23.8. se konají v našem hotelu, v Roudnici nad Labem, Svatovavřinecké slavnosti při příležitosti otevřené kavárny. Zároveň budou na kongresovém sále ukázky svatební výzdoby vč. stánku s ukázky květinové výzdoby. Více info naleznete ve fotoblogu https://www.beremese-pro.cz/catalog/vendor/hotelvavrinec/blog-album/svatovavrinecke-slavnosti-0my1mv/”
(Před 2 lety)

 Dobrý den,
obložené mísy bych ze zkušenosti z několika svateb nedávala, nikdo to moc nejedl. Pokud Vám provozní není schopen poradit co třeba za jídlo nebo dát návrhy na různé rauty v různých cenových hladinách, tak je to špatné. My nabízíme 3 základní rauty, ze kterých si může nevěsta nakombinovat co bude chtít pokud by se jí nelíbil raut do jednoho stylu. Vždy to dáme dohromady. Co se týče kg, tak to se nikdy neptají nevěsty, většinou je určená cenová hladina a buď se vejdeme nebo se něco upraví, případně se malinko zvedne.

Pokud chcete grilovat, tak doporučuji například krkovičku, pečené kuřecí paličky s kukuřicí, pak nechat udělat obalované řízečky, 2-3 druhy salátů (oblíbený je třeba coleslaw, míchaný zeleninový, cézar, mrkvový). Teplou přílohu třeba pečené brambory na zelenině, nějaké bagetky nebo chléb.

V případě léta je oblíbená parmská šunka se žlutým melounem. Pak samozřejmě klasický meloun na krájený, nebo nechat udělat nealko či bowli. Pokud chcete nějaké chuťovky, tak třeba 3 druhy kanapek.
27. črc 2014 v 09:56  •  www.hotelvavrinec.cz  • Odpověz  •  To se mi líbí
fotoportrét
fotoportrét
mawenzi
54
Registrovala se 18. dubna 2013 na beremese.cz. Přidala 1106 příspěvků. Má 40 přátel. Region Brno.
fotoportrét
fotoportrét
mawenzi
54
Registrovala se 18. dubna 2013 na beremese.cz. Přidala 1106 příspěvků. Má 40 přátel. Region Brno.
 no my sme to měli nějak cca 160g-180g masa/sýrů osoba + nějaký jednohubky a zeleninovou mísu a asi kilo bramborovýho salátu pro 40lidí. Jídla moc nezbylo, ale oběd sme měli az kolem 14,30 takže raut se dával až kolem 17,30. Mít oběd výrazně dřív, možná že i raut by byl dřív a pak by se toho snědlo o něco víc.

jinak sme měli sýrový a masový mini špízy, kuřecí na zelelnině, miniřízečky a takový ala mini sekanou - hovězí krokety se to jmenovalo a byli to kuličky z mletýho masa, k tomu bylo pečivo, pár těch jednohubkových talířů a krájená zelenina.

třeba nám říkala provozní, že většinou na osobu na raut to je 300-350kč ale co jsme si vybrali skladbu jídla a množství, vyšlo nás to asi na 200kč osoba a co zbylo se snědlo v nědeli a v pondělí v kruhu rodinném k obědu a večeři.
28. črc 2014 v 08:33  • Odpověz  •  To se mi líbí