Prosím nevíte o nějakém velkém sále na Zlínsku...?

Profilova fotka
Aby se tam v pohodě vlezlo přes 60 hostů a bylo místo i na tancování? klidně i bez obsluhy...zařídila bych si catering...děkuji moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus v Trnavě restaurace na Rozcestí, tam jsme měli hostinu my, sál je velký, je tam i dost místa pro kapelu, výborné jídlo a obsluha a velmi přijatelné ceny. Kamarádka měla svatbu v Sazovicích, sál je taktéž velký, je to i s obsluhou, je tam velký taneční parket a podiium. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, my měli svatbu v Sazovicích ve společenském sále kultúrního domu, takže se můžu podělit o podrobnosti. Nejdřív to kladné. Sál je opravdu velmi prostorný, pěkně zařízený, klimatizovaný a klimatizace funguje, mají tam projektor a plátno na prezentace, velké pódium a opravdu velký prostor. Sál je nekuřácký, takže paráda. Hezké sociální zařízení v dostatečném počtu i sociálku pro hend. Je tam i výtah. V kuchyni je rychlomyčka na sklenice. Venku je velký areál, takže je možnost mít svatbu jak venku tak uvnitř. Čehož jsme využili a obřad jsme měli venku. Měli k zapůjčení i svatební oblouk, státní znak, červený koberec. Chtěli jsme mít vlastní raut a vlastní obsluhu a ostatní věci si přivézt. Tohle všechno nám bylo umožněno a výběrem sálu i jednáním před jsme byli opravdu nadšeni. Až do chvíle než přišlo k převzetí sálu. Když jsme sál domlouvali, ptala jsem se na možnost nějaké smlouvy o pronájmu. Bylo mi řečeno, že nic takového se nesepisuje, že dostaneme jen protokol o počtu ks všech věcí, které si půjčujeme. Na převzetí sálu jsme se domluvili v pátek. Ptala jsem se na "vrácení" a prý v pondělí. Přišlo mi to supr, máme dost času na přípravu i na úklid. ALE. Když došlo na převzetí sálu, tak se situace úplně otočila. Paní co nám sál předávala, nám řekla, že sál musíme uklidit a vrátit do poslední čisté skleničky ve 13:00 v neděli!! Kdyby jsme to věděli dříve, tak si zajistíme někoho na úklid. Ale paní nám řekla, že je tam dobročiný bazar a že si potřebují nachystat stoly. Ve snaze získat trochu času, tak jsem se ptala, jestli teda nemůžeme uklidit pouze sál a špinavé věci nanosit do kuchyně, zůstat v kuchyni a dodělat nádobí v době, kdy ostatní budou chystat bazar. A prý to není možné, že potřebují celý prostor. Neumíte si představit ten stres, když vám tohle řeknou před svatbou a vy víte, že už jiný sál neseženete. Spali jsme s manželem jen 2 hodiny, sehnali celkem složitě 2 holky na úklid a v 8:00 ráno jsme byli v sále, abychom všechno stihli. My jsme to stihli. A pak do 17:30 vůbec nikdo nepřišel. Pak přišli chystat stoly na dobročiný bazar. A samozřejmě potřebovali pouze sál. Klidně by jsme mohli v kuchyni uklízet. Paní jsem to řekla, že se mi toto jednání zdálo jako hodně velký podraz a paní nám řekla: Ale to přece víte, že si vždycky musíte nechat nějakou rezervu. Navíc sál máte pronajatý jen na sobotu, tak co chcete. Co na to můžete říct?? My když se na něčem dohodneme, tak to platí a doufali jsme, že to tak bude na obě strany. Doporučení pro všechny nevěsty. CHTĚJTE A TRVEJTE na smlouvě o pronájmu, kde si tyto věci upřesníte. Nám toto nefér jednání strašně zkazilo celý dojem. A bylo to jen o komunikaci. Díky tomuto jsme měli spoustu věcí zbytečně zkažených. Přijela nám rodina ze Slovenska, se kterými jsme chtěli strávit dopoledne v neděli, ale vůbec jsme nemohli, kvůli naprosto zbytečné podmínce a lhaní ohledně nutnosti termínu úklidu. Doteď náš jejich jednání strašně mrzí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?