Prosím každou o info...ALKOHOL!

Profilova fotka
ahoj holky, prosím o Vaše info,kolik a jaký druh alkoholu jste měli. My budeme mít 55 lidi,tak nevím, kolik čeho, nemám moc představu. Ale uvažují jen o pive, slivovice, víno a rum.... Děkuji za info.
Odpovědět
Ahoj, uz se tady neco obdobneho resilo: http://www.beremese.cz/forum/na-svate.... Mne to pomohlo v orientaci ohledne nakupu alkoholu, protoze hostinu mame na statku, takze si vse resime sami.. Misa
Odpovědět
My na oběd budeme mít 30 lidí+večer cca 20. Nealko+káva, čaj bude z restaurace. Plánujeme min. 100l piva, vína nevím, ale tak 10l bílého, 5 červeného určitě. Máme 1l domácí hruškovice, becherovku, vodku, rum, zelenou, jelzin, vše po 1l. Ještě uvidíme, zda něco dokoupíme.
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít zhruba stejný počet hostů a máme 45l vína (bílé:růžové:červene 3:2:1), 25l slivovice, 6l tvrdého (rum, vodka,...) -musíme odebrat z restaurace, kde máme hostinu. Dále čepované pivo 10° a 12° dle výběru hosta, psáno na společný účet, takže nedokáži odhadnout kolik hoste vypijí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) My máme 40 hostů, máme sud piva (plus do zálohy jeden malý), Becherovku, Zelenou, Rum, Vodku, Amundsena melounovýho vše po 6 lahvích. Víno bílé 25 litrů, růžové 5 litrů, červené 5 litrů. Raději toho vzít víc, alkohol se nezkazí a nechci, aby něco z toho došlo :-)
Odpovědět
@nikolacibulcova My máme 40 hostů (včetně dětí, fotografů a DJ - ale počítáme to všechno na hlavu, ti kdo nebudou pít = rezerva). 100 piv, domácí kořalka (slivovice, meruňkovice, vínovice) - množství netušim, ale asi hodně, protože to dodají dědečci (předpokládám, že se vypije 1l), víno bílé i červené - dvě sedmičky na hlavu (jsme vínomilci). Tvrdý alkohol jsme původně nechtěli vůbec, nakonec jsme se nechali ukecat, protože se našly dva ojedinělé případy, které víno ani pivo nepijí. Koupíme tedy vodku, gin a ještě nějakou "tmavou" (objem 0,7 l).
Odpovědět
Profilova fotka
my sme mali ludi tiez asi okolo 60. svadba bola v zime takze sa asi pilo trochu menej, kazdopadne vypilo sa cca 100 piv, 30 vin (0,7l), dve whiskey (0,7), jeden rum (0,7), dva tatra tea (0,7) a asi pat flias hrusky (0,5l). Mali sme tam teda toho podstatne viac a skoro vsetko sme to niesli dom :D
Odpovědět
Mame 28 lidi, bude cca 120 l piva a 8-10 l bileho vina (piji ho jen 4 hoste). Plus na zacatek par flasek nejakeho sektu jako welcome drinku. Zadne tvrde, maximalne flaska dve domaci slivovice.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme kolem 90 lidí (z toho 17 nezletilých :) ) a máme v plánu zhruba 100 sedmiček vína s možností odběhnout kdykoliv do sklepa nabrat další (máme svatbu na jižní Moravě, tak musí být zásoby), pro mladší osazenstvo bude bečka piva, samozřejmě slivovice. Tvrdého moc mít asi nebudeme, max. nějaká vodka pro holky do džusu a něco hořkýho "na žaludek". Plus teda nějaký Cinzano na přípitek :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, tak my budeme mit asi 80 dospelych a vše vlastní.. jenze u nas se pije ve velkym citrus (toho bereme tak20 litru), pak mame 5 l vodky, 3 jägermeistery, 3 whisky, hoodně melounové vodky, capitana, rum, gin, tequilu, pivo asi 2 velké a jednu malou bečku, víno z vinotéky budeme mít stáčené v barelu, ale počítám tak 30 bílého a 15 červeného. (naštěstí máme vše kousek a budeme mít odmluvené, kdyby něco docházelo, tak že dokoupíme ;) A jelikož máme na druhý den naplánovaný úklid, tak předpokládám, že se to dopije :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?