Přípitek a poděkování

Profilova fotka
V jakém pořadí a kdo vlastně pronáší přípitek / proslov? Stačilo by, kdybychom svědky poprosili jen o pár krátkých slov a potom my dva jen poděkovali všem, že jsou s námi? A co poděkování rodičům? Před jídlem, nebo až při předání dortů? Podle mně by nebylo špatné, kdyby při pedání dortů měli možnost krátké řeči i rodiče. Jak jste to měli vy?
Odpovědět
Ja myslim, ze byste si to meli udelat tak, jak vam to vyhovuje a nehledet na to, co se ma delat :-). My to meli takto: pred jidlem mel proslov muj tatka. Pak byla polevka a pak mela proslov moje svedkyne (segra), manzeluv svedek (nej kamos) a pak my dva - manzel vse rekl v angline, ja hned na to v cestine - podekovali jsme vsem, co pomohli a nasim rodicum... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zahájení rautu řeknu pár slov jako přivítání a poděkování. Pak bych to viděla na krátký proslov od svědka a tím končíme. Pokud bych dělala poděkování rodičům tak bych to řekla hned při tom vítání a děkování. Budu utajená nevěsta takže se se spoustou lidí uvidím až při obřadu a mluvit s nimi budu právě až po obřadu...
Odpovědět
Dobrý den, nemáte nějakou ukázku proslova od svědka?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?