Ahoj nevěsty,
plánuji dělat na svatbu minidezerty jako je panna cotta a tiramisu do malých plastových kelímků, zajímalo by mě jak moc dopředu je můžu udělat? Svatba je v sobotu.
Já nevím, ale na něco takového jsem neměla absolutně čas. Nevím, kdy to chceš dělat. Já bych to nechala někde udělat, cukráři to dělají a zase taková finanční úspora to nebude. Mám trochu pocit, že někdy by nevěsty neraději i obsluhovaly, jen aby ušetřily :-D
@weka -Absolutně souhlasím! Já blázen si pekla "jen" makronky a cupcaky a nafackovala bych si za to... Oproti plánu jsem pekla někdy do půlnoci! Raději si dva dny před svatbou užívat klidu, hodit nohy na stůl a relaxovat @parley i když máte pocit, že to bude za chvilku, tak toho budete mít tolik, že to toho budete mít plné zuby! Přípravu svěřte někomu jinému a vy si užívejte!
Tiramisu se musí rozležet a je dobré ho dělat den před konzumací. Pana Cotta chladne a tuhne cca 4 hodiny a je nejlepší čestvá. Tiramisu děláme u nás v cukrárně dle klasického receptu, mascarpone, amareto,..., piškoty si pečeme také sami. Na svatbu v červenci bych doporučila spíše lehké ovocné minidezerty.
Doufam,ze v tom domacim tiramisu neni pomazankovy maslo.. :-D Jako ja si hlavne myslim,ze to nejde stihnout, delat tyhle veci den pred svatbou je psychicky a casove narocny bych rekla.