Panna cotta a tiramisu kdy je udělat?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, plánuji dělat na svatbu minidezerty jako je panna cotta a tiramisu do malých plastových kelímků, zajímalo by mě jak moc dopředu je můžu udělat? Svatba je v sobotu.
Odpovědět
V pátek. Starší bych je asi nejedla.
Odpovědět
Profilova fotka
Také doporučuji den předem
Odpovědět
@parley tiramisu v červenci? tak v pátek večer
Odpovědět
Profilova fotka
tak samozřejmě to bude celou dobu v lednici, až odpoledne se to vytáhne na raut :)
Odpovědět
Mužu se zeptat kde budete kupovat ty plastové kelímky. díky
Odpovědět
Já nevím, ale na něco takového jsem neměla absolutně čas. Nevím, kdy to chceš dělat. Já bych to nechala někde udělat, cukráři to dělají a zase taková finanční úspora to nebude. Mám trochu pocit, že někdy by nevěsty neraději i obsluhovaly, jen aby ušetřily :-D
Odpovědět
Já v tom nevidim šetření,mám výborný recept na domácí tiramisu a to se nedá srovnat s tím od cukráře.
Odpovědět
Profilova fotka
@horejsij zkus některý z cukrářských eshopů, např Lilie
Odpovědět
Profilova fotka
@weka -Absolutně souhlasím! Já blázen si pekla "jen" makronky a cupcaky a nafackovala bych si za to... Oproti plánu jsem pekla někdy do půlnoci! Raději si dva dny před svatbou užívat klidu, hodit nohy na stůl a relaxovat @parley i když máte pocit, že to bude za chvilku, tak toho budete mít tolik, že to toho budete mít plné zuby! Přípravu svěřte někomu jinému a vy si užívejte!
Odpovědět
Profilova fotka
Tiramisu se musí rozležet a je dobré ho dělat den před konzumací. Pana Cotta chladne a tuhne cca 4 hodiny a je nejlepší čestvá. Tiramisu děláme u nás v cukrárně dle klasického receptu, mascarpone, amareto,..., piškoty si pečeme také sami. Na svatbu v červenci bych doporučila spíše lehké ovocné minidezerty.
Odpovědět
Profilova fotka
Doufam,ze v tom domacim tiramisu neni pomazankovy maslo.. :-D Jako ja si hlavne myslim,ze to nejde stihnout, delat tyhle veci den pred svatbou je psychicky a casove narocny bych rekla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?