Organizace malé svatby s 15 lidmi

Ahoj, potřebovala bych poradit s organizací svatby o 15ti lidech. Kromě obřadu si s ničím dalším nevím rady, protože všude čtu spíš o velkých svatbách :) Obřad bude ve 13 hodin a pak bychom chtěli společně na oběd. Jenže je problém, že většina restaurací kde jste se ptali, mají problém s pořádáním hostiny pro podle nich tak málo lidí. Jsem z toho už docela zoufalá, protože vůbec nevím, jak to vymyslet, aby jsme se všichni bavili a přitom to nebyl úplně obyčejný den. Děkuju za Vaše rady a nápady :)
Odpovědět
Profilova fotka
@movahu Dobré odpoledne, s těmi restauracemi je to tedy docela zvláštní přístup. Běžně se přece např. salonky v restauracích pronajímají pro různé typy oslav (třídní srazy, firemní oslavy, narozeniny..) a klidně těch lidí může být právě takový počet....specifikovali někde, v čem přesně dle nich vidí "problém"?
Odpovědět
Tak neříkej, že to je svatba. :-) Já jsem před měsícem měla promoční hostinu s oslavou a bylo nás taky cca 15 a nikdo se divně nedíval.
Odpovědět
Profilova fotka
My meli taky problem najit misto pro 20 lidi, nakonec jsme pronajali soukromy misto, kde meli catering, ale i tak to byla fuska. Doporucuju udelat svatbu pozdeji pri tak malem poctu hostu, my meli odpoledne obrad,veceri,tancovani a bylo to idealni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?