Odpolední zábava ....

Profilova fotka
Ahojky všem ,chtěla bych Vás všechny strašně moc poprosit o radu ...na příští rok plánujeme svatbu. Pomalu ,ale jistě začínáme s přípravama a teď jsme se zarazili na odpolední zábavě pro svatebčany .... Řešíme,co máme vymyslet .... házení květiny nepřipadá v úvahu - budou tam již samé vdané ženy a tak to ani nejde . To samé házení podvazkem - opět tam bude samý ženatý muž .... Nemáte nějaký typ ? Nějaký zábavný program , aby se svatebčani celé odpoledne nenudili , než se začne tančit ? Předem díky za Vaše typy ;-)
Odpovědět
@malyprcek No my měli obřad až ve dvě, pak jídlo. Navazoval první tanec a krajeni dortu, takže pak už se jen tancilo, povidalo, jedlo a pilo. Jediné zpestření bylo triminutove taneční vystoupení mé švagrove. Jinak zábava plynula sama :)
Odpovědět
Profilova fotka
@malyprcek my například plánujeme klasiku: svatební novomanželský kvíz a pak hru jak se nevěsta postará o svého manžela(kdyby si chtěla vědět víc tak klidně napiš zprávu), a ještě pak budu mít nachystané někde osmisměrky se svatební tématikou, kdyby si chtěl někdo zaluštit :)...dál ještě bývá třeba svatební tombola nebo se lidi fotí polaroidem-svatební koutek...je toho myslím spousta co k vymyšlení..i tady se dá inspirovat určitě najdeš podobné diskuse :)
Odpovědět
@petinaz mohla bych Vás poprosit o informace ohledně té hry - jak se nevěsta postará o svého manžela? ještě jsem o tom asi neslyšela :-) děkuji
Odpovědět
@malyprcek ujasnete si kdy mate obrad, kolik casu bude potreba na prejezd na hostinu, v kolik obed, jak dlouho se budete fotit, v kolik bude prvni tanec.....potom vam mozna ani nezbude cas na nejake hry..... Nas priklad: v 11 obrad, kdesi cosi, prejezd 20km na misto hostiny, kdesi cosi, obed 13:30, foceni 14 -16, krajeni dortu,prvni tanec, 18:00 prichod vecernich hostu,20:00 tombola (bez placeni listku, kazdy si proste jeden vzal) Behem naseho foceni si hoste oddychovali po obede a prohlizi fotky co jsme tam meli.
Odpovědět
Profilova fotka
@petinaz mohla bych také poprosit o informace ke hře jak se nevěsta postará o svého manžela? ;-) Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@malyprcek Souhlasím se @simona007, nejdříve si ujasni harmonogram celého dne. My jsme měli vše na jednom místě, obřad ve dvanáct, pak skupinové focení, po kterém bylo pro hosty přichystáno malé občertsvení, aby nepadli hlady a žízní, zatímco jsme se fotili my, o půl třetí oběd, který díky neskutečně pomalé a neschopné obsluze trval skoro do pěti, takže když jsme se přesunuli do vedlejšího salónku na krájení dortu, akorát dorazil DJ a první hosté na raut :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petinaz Ahojky , mohla bych tedy poprosit o nějaké info k té hře ? ;-) Předem děkuji a budu se těšit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petinaz Můžu prosím taky poprosit info o hře? Moc děkuji!
Odpovědět
Pod talířem svatebčanů dát list papíru, na kterém krátce vtipně výstižně bude popsaná osoba, kterou má člověk najít, seznámit se :) a namalovat její portrét. Neměli by se malovat navzájem, ale aby někdo někoho hledal a zároveň byl hledaný. Portréty vystavit a po svatbě rozeslat s poděkováním a třeba společnou fotkou.
Odpovědět
@irenkka no to je něco, o tom jsem ještě neslyšlela :-) mně se to líbí, ale přemýšlím, jaké by byly reakce našich hostů...napadá mě "ješkovy voči, já neumím malovat" nebo "to radši dělat nebudu, abych malovanou osobu neurazila..." apod. možná si to představuju špatně, kdoví...jakou máš zkušenost Ty? :-) malovali opravdu všichni?
Odpovědět
známá toto měla na svatbě a mělo to velký úspěch. Zapojili se všichni. Nikdo neumí malovat a o to to byla větší zábava. Posilnění alkoholem se večer chodili dívat na výstavku a byla to prča. Stačí obrys hlavy a úsměv, to dokáže i 5ti leté dítě. Samozřejmě, každý zváží jestli by to toho šel. Já to chci taky udělat, dá to práci s vymýšlením hlášek, ale naše rodiny a kamarádi se příliš neznají, tak aspoň bude motivace k seznámení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?