Obřad a pak pařba na zahradě, jde to takto?

Ahoj chtěli bychom svatební obřad na krasném statečku a poté se přesunout k nám na domeček máme velkou zahradu tam udělat párty stan kýtu grilovanou rautový stul samozřejmě sezení jde to takto nebo je to takový nedodržující tradici?
Odpovědět
No tradiční to zrovna není, ale to je asi jedno, ne? Spousta lidí to takhle dělá.
Odpovědět
tak je to hlavně i z finančních důvodů :-) teta to takto měla a bylo to super
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska je to ve stylu Jaky si to udelas, takovy to mas... My mame obrad vedle restaurace a hotelu, protoze jsme nechteli prejizdet. Nebude obed, jen raut. Nejake tradice nam muzou byt ukradene, kdyz nam nevyhovuji :-) Jinak teta taky mela obrad, obed a pak se slo k nim na zahradu. Bylo to pred 10 lety tak se na ni vsichni koukali divne, ale mi to prislo fajn :-) Takove jednoduche, spise rodinne... Akorat vim ze rikala, ze bylo strasne narocne idhadnout kolik toho udelat a jeste to pak udelat.. To pry byla nejvetsi sranda :-)
Odpovědět
My to tak udělali a bylo to bezvadný. Obřad jsme měli ve dvě odpoledne a pak byl právě přesun k nám na zahradu, kde byl přichystaný raut. Hostům se to fakt líbilo (pařilo se až do tří do rána :-) ).
Odpovědět
Profilova fotka
A proč neuděláte i obřad na zahradě? (vyhnete se přesouvání z místa na místo) ;-)
Odpovědět
souhlasím s ixka - to by bylo finančně ještě příznivější a lepší i kvůli přesunu
Odpovědět
Profilova fotka
@sandruska20 Určitě by levnější varianta byla udělat obřad a hostinu na jednom místě už kvůli pohodlí a přejíždějí...pokud to ale máte tak, že na obřad zvete více lidí - kamarády, kolegy, širší rodinu a na raut už pak jen ty nejbližší, je lepší varianta přejet z místa na místo, těžko asi člověk vysvětlí lidem na zahradě - tak a teď vy tu zůstaňte a vrhněte se na jídlo a vám děkujeme a ahoj příště :-) Pro úsporu peněz si myslím, že zahradní párty ideální na tradice nehleď ;-)
Odpovědět
My máme obřad v pátek v 11 s úzkou rodinou a odpo jdeme chystat zahradní párty na druhý den ;-) Takže u nás ještě méně tradiční. Obřad chceme v soukromí. Ale bude na zřícenině hradu. Pro nás nejideálnější varianta pohodové svatby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?