Obcerstveni pro fotografa

Nevesty, mozna hloupy dotaz, ale jak je to s fotografy, dj, kameramenem,... na svatbe. Oni hraji, foti, kameruji, kdyz se ji a pak az jim dat obcerstveni, obed? Jak to je :-)? Takze pri rozpoctu svatebni hostiny a piti pocitat i s nimi, ze ;-)?
Odpovědět
Profilova fotka
Na všech svatbách kde jsem byl, jsem měl oběd spolu s ostatními. ;) Ono udělá se pár fotek na začátku hostiny a pak už moc ne. Nikomu to nesluší když žvíká :D
Odpovědět
Profilova fotka
U nas maji take pohosteni zajistene.. nemame klasicky obed - jsou s tim seznameni, ale misto u stolu na konci rady maji
Odpovědět
U nas měli vsichni klasicky oběd s námi, i muzikanti.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotograf mel s nami obed i raut, kameramana jsme nemeli, DJ prijel az v 5, z rautu si vzal normalne veceri, ale nepocitali jsme ho. Jidla na rautu bylo dost a dost, ridic co vecer rozvazel se najedl taktez.
Odpovědět
Profilova fotka
Já dostal všude společně s hosty :) Nafotil jsem polévku, kterou jedli novomanželé, potom pár fotek všech lidí u společného stolu (vše z dálky :)) a potom si vždy nafotím chody, které dostanu, aby měli svatebčané památku, co měli za jídlo :)
Odpovědět
My máme oběd formou rautu a naši fotografku a Dje do něho počítám. :-)
Odpovědět
Urcite je zapocitejte.
Odpovědět
A co když si fotograf vezme i svou holku? Oběd i pro ni?
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterka90 Vezme svoji holku? Co je to za hloupost? Vy si snad do prace berete sveho partnera/partnerku?
Odpovědět
@krijola já tohle slyšela:) ja bych do toho nikdy nešla.
Odpovědět
Profilova fotka
Nase fotografka mela jidlo i ve smlouve, asi ji nektere pary nechaly o hladu. 😰 Pro me to byla samozrejmost, i pro jeji asistentku. DJ a panovi od cokoladove fontany jsem nabidla, aby si vzali cokoliv z vecerniho rautu. Stejne tak i pro pani na hlidani deti. Jestli nabidky vyuzili, nevim.
Odpovědět
Všichni jídlo normálně s ostatními... Tady fotograf, který byl od rána, měl normálně místo u stolu. Než se roznese jídlo všem, má novomanžele dávno vyfocené a přece se musí chudák taky najíst! Totéž DJ atd., ten byl až večer, takže jedl z rautu co chtěl.
Odpovědět
Článek se načítá
Diky moc za odpovedi ;-).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?