Na čem podávat grilované maso? Talíře/papírové tácky?

Holky, potřebuji poradit :-) vůbec nevím jak to mám udělat. Odpoledne po obědě budeme mít grilování čuníka s rodinou a kamarády, budeme to mít tady u nás v takové malé hospůdce, kam se přesuneme z restaurace. Obsluhovat nám bude moje kamarádka, a já nevím jestli mám pořídit na pečené maso takové ty papírové tácky, nebo to máme podávat normálně na talířích, zase si říkám, že s papírovýma táckama by nebyla žádná práce, ale ty talíře mi přijdou jako takový slavnostnější a možná lepší na tu svatbu. Prosím poraďte, třeba s tím máte některá podobnou zkušenost, nebo jak by jste to řešily vy? Děkuji ;-)
Odpovědět
Budeme maso podávat na skleněných tácech, popůjčujeme různě od příbuzných.....mě ty jednorázové připadají takové málo pevné na maso....budeme servírovat maso na tácech a každý si bude brát jaké chce na talíř....ale pokud myslíte přímo porce na talíře, tak si myslím, že můžou být i tácky, jsou v dnešní době již pěkné...buď bílé kulaté a nebo jsme sehnali v ikei hranaté jako talíře s modrým okrajem, který nám budou ladit....vypadají nádherně.....
Odpovědět
Profilova fotka
Z praktickeho hlediska jsou plastove nebo papirove tacky vhodne podle mne akorat na jidlo, ktere se da napichovat jen vidlickou a uz se nemusi krajet, proste neco co clovek zvladne jist i na stojaka nebo za chuze. Pokud budete davat velke kusy masa, k tomu nejakou zeleninu, kren, pecivo, atd. tak je to podle mne lepsi na klasicke talire a normalni pribor k tomu.
Odpovědět
@czacza záleží na Vás jestli se rozhodnete pro papírové tácky nebo plastové talíře, já osobně bych spíše doporučila plastový talíř o pr. 22 cm protože má i vyvýšené okraje a maso jen tak nesklouzne jako z tácku - v nabídce ho máme za cenu 1,16 Kč/ks (běžně používán na každé akci) nebo hrubší za 1,51 Kč/ks. V našem e-shopu je najdete, když tak v sekci "nádobíčko" nebo zadejte kód 5.7300 nebo 5.7330 ;-) V nabídce máme samozdřejmě i velký výběr papírových tácku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?