Můžu si v restauraci určit, jaké chci nealko/alko?

Rada bych se zeptala zda me nekdo nejake zkusenosti s komunikaci s restauraci skrz nealko a alko. Muzume si vzit sebou vino a slivovici jelikoz platime najem,ale rada bych nejak omezila konzumaci dalsich napoju jako je trvdy alkohol ci predrazene Cappy dzusy a matttonky atd. kde jedna stoji treba 30kc a je tam toho nekdy ani ne 300ml. Je mozne pozadat o vybrani urciteho druhu alkoholu,ktere budeme hradit a take o nimi zakoupene vetsi krabice dzusu ci 1,5l vod? a dat treba jen 5 druhu nealka,ktere budeme hradit my?
Odpovědět
Ahoj, myslím si, že určitě je, záleží na domluvě s vedoucím restaurace, samozřejmě, ale nevidím důvod, proč by ti neměl vyjít vstříc. My třeba plánujeme limču do těch velkých skleněných dóz - a aby na tom restaurace netratila, domluvíme se, že zaplatíme určitou částku za tuhle limonádu a ostatní si budou hradit svatebčané sami... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je domluva možná. Na baru lze udělat i stop stav-tedy,když se propije určité množství alkoholu třeba za 3tis. přestanou alko vydávat (hosté si jej začnou platit) a stejné je to i s nealkem. Pokud se domluvíš,že budete hradit jen určité nápoje je dobré dát svatebčanům nápojové lístky s nápoji,které hradíte a poznámkou,že pokud si chtějí dát něco jiného budou si to muset uhradit,abys předešla trapným situacím.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě je domluva ve většině restauracích možná. Dá se domluvit spousta věcí. U nás není problém vlastní víno a po domluvě i slivovička. Co se týká počtu druhu alko i nealko nápojů není v tom problém. Dá se i dohodnout vše z baru do určité částky. Záleží pouze na Vašich možnostech a finanční situaci. Milan
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
No my jsme je kontaktovali a řekli nám, ať se přijdeme domluvit, že s vlastním nápojovým lístkem by neměl být problém. Akorát že jim musíme říct, zda ho chceme vytisknout od nich, nebo si to zařídíme sami. Nechceme na svatbě coca-colu a cappy džusy. Džus chceme rozlévaný a místo coca-coly je tam točená kofola. Myslíte, že to máme udělat tak, aby coca-cola byla, ale za vlastní peníze, nebo aby nebyla vůbec a hotovo?
Odpovědět
Námv restauraci řekli, že alkoho budou vydávatenpodle toho,co jimporučíme a kolik jimporučíme, že nám budou hlídat limit a kdyby někdo chtěl něco jinéo než vybereme musí si tokoupit za své. ale tak máme navíc možnost si do restaurace dovézt vlastní alkohol.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
My jsme to udělali tak že v restauraci budeme platit nealko,víno a pivo. A alkohol ať si lidi platí sami. Ale to jen na obědě,potom budeme mít garden party,a tam bude všeho pití dost.
Odpovědět
My si vyjednali svůj nápojový lístek. Z nealka jsem nic nevybírala, nic tam nemají nijak dražší, tak nebyl důvod. Ale domlouvali jsme pivo a víno, které platíme a tvrdý, který si platí každý sám. Navíc se obsluha chodí ptát, pokud si někdo dá nějaké dražší víno. Myslím, že domluva by měla být bezproblémová.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?