Množství vína???

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, manželky... Na svatbu si necháváme dovést víno z vinařství, jen nemám odhad, kolik cca litrů vína objednat pro zhruba 30 "pijících" človíčků??? :-) 8-) Samozřejmě lepší více... ;-) Děkuji za názory a zkušenosti. Peťuleee
Odpovědět
u nas se na 60 pijících vypilo 50 litrů :)
Odpovědět
Profilova fotka
Počítala bych ca. 1 litr vína na osobu ;-) A raději vzít o maličko více, však ono se neztratí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás bylo na svatbě cca 60 lidí....kromě třech všichni pijící. Měli jsme celkem v demižonech 36 litrů vína (dva druhy bílého a jeden červeného - toho bylo jen těch šest litrů, není u nás červené oblíbené). Vypilo se ho žalostně málo....aj všeci kamarádi vinaři zklamali a v tom ukrutném vedru lemtali pivo :-D Takže vína nám strašlivě zbylo a pro sicher jel švagr ještě pro jeden sud piva už v pět hodin, než nám zavřou hospodu :-D :-D :-D
Odpovědět
U nas na 47 lidi 40 litru.
Odpovědět
nás bude 70 a máme naplánováno 120 l......ale je fakt, že u nás je víc vinařů než pivařů :-) ale víno máme z vlastních zdrojů, tak to moc nehrotím, když zbyde-neva, když bude chybět- zajede se do sklepa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
náš vinař říká půl litru na osobu z celkového počtu hostů - s tím, že někdo asi nebude pít vůbec, někdo dá dva litry. Chci na 80 lidí 50 litrů, zatím máme 40 a i to by mohlo stačit.
Odpovědět
Profilova fotka
litr na osobu je podle mě i s rezervou. Je dobré vědět, kolik lidí cca pije bílé a kolik červené (příp. růžové), kvalitního vína lidi vypijou fakt dost :-) Povětšinou lidi pijou víc bílé. Vinař vám poradí.
Odpovědět
U nás se víno pije poměrně dost. Přítel je od Mikulova, takže počítáme tak 1 litr na osobu. Asi je to dost, ale dá se to dopít i po svatbě. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?