Místo, kde dobře vaří a má ubytování v Praze a okolí

Ahojky holky, Moc vás prosím o radu na místo, kde bychom se mohli vzít - Hezká příroda, zahrada. Na stejném místě, aby mohla být hostina - někde, kde dobře vaří a dovolí vlastní nápoje. Půlka hostů totiž bude ze Slovenska a každý pije něco jiného a obzvlášť si libují v tvrdém. Proto bych to radši koupila v obchodě.. A pokud by u toho bylo i ubytování, tak to bude nejlepší. Děkuji za rady a nápady na místa, kde to nebude nějak extra drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
To ti nedovolí nejspíš nikde - že by ti servírovali a vařili jídlo, ale pití bys měla vlastní - co si budeme povídat, na pití jsou ty marže zas někde jinde. Obávám se, že jediným řešením by byly vlastní prostory s objednaným jídlem z cateringu (ale zas když bys je měla objednané i s obsluhou, tak těžko říct, jak by byly vlastní nápoje průchozí - ale určitě spíš než v restauraci). Případě se domluvit na korkovném a mít vlastní jen alkohol, nealko jejich. Jinak, my jsme měli hostinu - raut ve Škvoreckém dvoře, ale to jsou právě jen prostory, kde si musíš všechno zařídit sama.
Odpovědět
Aha děkuji moc :) nedávno jsme byli na svatbě na Slovensku a tam byla restaurace, kde vařili, obsluhovali, ale na stole měl každý láhev vody, nealka, alka.. Jen pivo nosili točené a nebo čerstvé kafe. Takže to asi vyřešíme tím pronájmem sálu + catering jídlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, ale řekla bych, že tu lahev alka/nealka nenakupovali ženich s nevěstou a nepřinesli si ji tam, ale byla normálně domluvená od restaurace. Jakože, nechci tvrdit, že to na 100 % nikde není v žádném případě možné, ale hooodně bych se divila, kdyby na to někde přistoupili (ještě tak leda, když by to byla nějaká hospoda přes známost, jinak těžko).
Odpovědět
Myslím, že se asi znali, protože v té vesnici bydlí. Ale sami jsme s nimi byli ty lahve kupovat v Kauflandu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to jo. :-) No tak uvidíš, jak to dopadne, ale nedělala bych si velké naděje.
Odpovědět
Tak jsem našla super místo.. Za tak krásné ceny, že mi to pití nevadí :) Uvidíme. Brzy se tam pojedeme podívat. Těším se
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?