Máte tip na zpestření svatební hostiny?

Nemáte nějaký typy, jak zpestřit hostinu? Nechceme mít tancování a četla jsem, že jedna holčina bude mít přestavení kouzelníka. Tak je ještě někdo, kdo by dal objednat na nějaké rozptýlení pro svatebčany? Díky.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
pak uz jedine stryptýz :-D nebo nejake tanecni vystoupeni, brisni tance, ohnostroj nebo tady na albech kolovala takova tombola, to by take nemuselo byt spatne, treba formou drazby, aby to bylo zajimavejsi jinak me nic nenapada
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Paja:Třeba svatební noviny a nějaké forky v nich,nebo tombola ;-) Já osobně si teda neumim představit svatební hostinu bez hudby ;-) tam se dá udělat karaoke a o zábavu máš postaráno :-D
Odpovědět
No hudba bude, aby to podbarvilo, ale tim, ze obrad je az v jednu, potom foceni, obed, zakusek... a budou ctyri, pet a lidi chceme tak v sedm rozpoustet, po nejake lehke veceri, tak to zase taky divny nebude, ale planujeme to, tak proto se pidim:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to chápu,že nemá cenu objednávat nějakou kapelu nebo DJ když to budete v 19h.rozpouštět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je spousta her, co se dají dělat na svatbě.. možná je to i tady někde.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no my budeme mít tombolu a helium šou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jéé,my jsme měli hélium párty asi před měsícem a to nemělo chybu,bavíme se tím ještě dnes :-D
Odpovědět
Profilova fotka
A kde kupujete helium?
Odpovědět
Profilova fotka
nejake sety jsem videla na netu, ale nejakych 1500 se mi za to davat nechce :-|
Odpovědět
My budeme mít svatební bowlingový turnaj, bowlingová herna je 20 metrů od místa hostiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Svatební zvyky a hry. ale pozor, nepřehnat to, pak už je trapné když lidi pořád někdo organizuje a do něčeho nutí... Pak je poměrně oblíbená svatební tombola - o té je zde samostatná diskuse s radami a tipy... Vy jako nechcete tancovat vůbec ? A vo ostatní satebčané, ti také všichni neradi tančí ? Zažila jsem už netaneční nevěstu a přitom ostatní hosté tancovali o stopéro :-)
Odpovědět
Ne, nebudeme, protože to nebude velká svatba a spíše pro příbuzné (babičky, dědové a rodiny s malými dětmi), takže tanec nebude. A bude ten jen takové spíše odpolední, nám se nelíbí klasické svatební hostiny. Byli jsme na dvou a většinou to bylo divné, protože svatebčané se neznali a tím pádem to bylo dlouhé. Z toho důvodu nechceme moc protahovanou hostinu.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
lucie777-My jsme si nakoupily balonky naplněné héliem a párty mohla začít :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj tady Káťa. No, já bych chtěla na svatbě večer ohňostroj, investujem tak cca 6 tisíc a taky jsme během živé hudby přemýšleli o travestitech, ale jak teď probíhájí naše přípravy a kolik to stojí, tak to jde už do desítek tisíc....ale na druhou stranu, je to jednou za život. Doufám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tombola a karaoke:v podstatě zaručené recepty na legraci pro všechny..............
Odpovědět
Profilova fotka
Muzu doporucit barmanskou show. Byla na jedne svatbe kde jsem byl a musim rict ze to bylo super. Barman pak jeste zongloval s horicimi lahvemi absintu a plival ohen, fakt moc pekny, na hudbu a jeste namichal drinky. A nebylo to ani moc drahy, coz me prekvapilo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Mike mě předběhl, my budeme mít barmanskou show vč. plivání ohně a pak bude hodinku ještě míchat nápoje, mňam mňam, už se těším:-)
Odpovědět
No já teda čučím:-( V 19 rozpusti svatbu, to je docela úlet. To radši nic. Zní to fakt divně. To nemusíš nic vymýšlet :-(
Odpovědět
mě to tedy divné nepřijde....my budeme mít obřad kol 1 hodiny a též to plánujem tak do 8 ,neb máme objednaný pokoj na svatební noc a druhý den máme odjez na líbánky.
Odpovědět
My plánujeme barmanskou show. Kamarádka se učí na hotelovce a chodí do kurzu. Jezdí s tou show i po nějakých školních závodech po republice. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla svatbu až o půl třetí a původně sem si taky myslela, že to rozpustíme brzo (nebo spíš že starší budou unavení a mladé to nebude moc bavit) ale opak byl pravdou. Starší generace, pár jich už mělo přes 90 tancovala až do 1 do rána a mladí až 6 do rána. Pilo se, jedlo se, tancovalo se, kecalo se, vzdechovalo se helium z balonků....Žádný speciální program nebyl a pokud vím tak to nikomu to nechybělo.
Odpovědět
Taky mi to nepřijde nijak divné, protože to budeme mít dost podobné :-) V jednu obřad, pak focení, pak oběd s rodinou (rodiče, sourozenci, prarodiče) a mezi 19-20 h to rozpustíme a přesuneme se jinam, kde budeme slavit pro změnu s kamarády (a když bude někdo z rodiny chtít pokračovat, může). A program moc neřeším, máme dostatečně ukecané rodiny a zatím na žádné větší rodinné akci nuda nebyla. Navíc máme nejradši spontánní oslavy, ne něco plánovaného.
Odpovědět
Ahoj holky. Po svatebním obřadu plánujeme pouze oběd s rodinou v restauraci a pak se přesuneme na chalupu, kde bude oslava s kamarády a atd. Potřebovala bych poradit, zda mám na ten oběd zařídit nějakou hudbu. Na chalupu už máme zamluveného DJ, ale na ten oběd, nevím jestli třeba nepustit nějaké CD se zamilovanou hudbou apod. Díky moc za radu.
Odpovědět
Profilova fotka
naplněné balonky se dají taky koupit???? my by sme helium asi objednalu v Lynde plynu. kareoke budem mít taky a ještě se snažím polovičku přemluvit na půlnoční překvapení.
Odpovědět
manca15 • Včera v 08:53 Ahoj Prosím, prosím, můžete mi poradit nějaké překvapení pro svatebčany / ženicha za rozumnou cenu? Měla jsem domluveného imitátora(byli jsme domluveni, že by četl přáníčka různými hlasy), ale ten mi to nyní odřekl. Četla jsem, že tu spousta z Vás máte třeba břišní tanečnici, ale já bych chtěla něco vtipného. Nemáte některá z Vás nějaký typ?Moc děkuju. tomovamiguelka • Včera v 18:23 A co třeba ohňostroj? Jedna moje kamarádka po něm hrozně touží a pokaždý když se bavíme o svatbě tak hned začne: no a ten vohňostoj... lucie777 • Včera v 18:28 | Tak si pozvi kouzelníka.. ten by mohl bejt vtipnej.. I když mně osobně to přijde trochu zbytečný dělat ještě takovýhle akce, lidi se budou bavit i bez překvapení.. kauculacek • Včera v 18:29 JEdna holčina tady řešila karikaturistu (napsala sem to správně? :) ). JE to všechno víceméně o penězích! MY překvápko robit nebudem, však on někdo něco provede kaci1 • Včera v 18:36 Neměli by spíše svatebčani překvapit nevěstu a ženicha? Já bych zase nebyla až tak akční a když už tak bych si vybrala něco co potěší mě a nastávajícího. Hodně záleží kolik do toho chceš investovat. ivaanka • Včera v 18:48 Mě se třeba líbil nápad s barmanskou show, udělají show a pak ještě nějakou dobu míchají koktejly. To je tak jediné, do čeho bych šla. dasa.jira • Včera v 19:48 Já myslím, že svatební noviny a vtipná tombola jsou taky dobrý. Taky budu mít pro už manžílka překvapení, půjdeme vypustit létající přání jankabr • Dnes ve 02:00 no tedy, mne napadlo to same ten muj je tak trochu hracicka a miluje veci, co se obvykle setkavaji s uspechem u deti a budete jich vypoustet nejak vice nebo jen vy dva? saxana2009 • Dnes ve 02:11 My budeme mít exotickou tanečnici a i kouzelníka. Večer pak ještě zazpívá jeden VIP zpěvák. Svatební noviny také budou. Uvažovala jsem i o tombole, ale vzhledem k tomu že nás bude přes 200 hostů, tak jsem to nakonec zamítla. To by chtělo alespoň min. 100 cen. Nejen že nevím jakých při tak velkém množství, ale hlavně by jsme to losovali půl dne Barman tam bude také. Ale show dělat nebude. Bude jen míchat hostům drinky. Pro děti tak pak bude ještě zmrzlinář který bude v průběhu dne podávat kopečkovou zmrzlinu do takových papírových svatebních minikelímků tak na dva kopečky. A k tomu takovou malou plastovou lžičku. Ty kelímky jsme si nechali vyrobit ve stejném designu jako budou etikety na víně. Fotka, jména a datum svatby. To je asi vše..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, prosím poraďte mi nějaké zpestření na naši mini hostinu, svatbu máme jen ve 4 + malá družička a potom jedeme do hotelu, kde budeme mít oběd v takovém salonku, kde je i televize, dataprojektor a hi-fi, tak jsme si chtěli udělat vlastní cd, ale chtělo by to ještě něco, čím ta hostinu bude zajímavější. Ve 4 se tomboly a tak dělat nedají no :-(
Odpovědět
werulaa: Možná nějakou deskovou hru??? Neni to úplně svatební, ale když najdeš nějakou zábavanou, tak asi proč ne:)...mohla bys třeba taky vytvořit nějaký CD z fotkama, kde jste spolu s manželem, hoď pod to nějakou hudbu, mohlo by to být pěkné připomenutí toho, jak jste spolu začínali:)...a jestli je někde poblíž třeba nějakej rybník nebo jezírko, tak bych šla třeba pouštět lampiony štěstí na vodu...nebo vypouštějte ty do vzduchu, akorát nevím, jestli nejsou kvůli vedrům teď zakázané...nebo udělejte ohňostoroj...myslím si, že ve čtyřech to nebude nuda, pokud jste dobří přítelé, tak si budete mít určitě o čem povídat;)...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
jojo dík za tipy, právě tu prezentaci plánuje přítel udělat, že by to bylo překvápko i pro mě :-) no a lampion stesti mame jen jeden, ale asi prikoupime dalsi, aby si i svědci mohli pustit svůj :-) dík za tipy
Odpovědět
saxana: jeeeee, zmrzlinar je super napad :-D :-D :-D chtela bych byt dite na vasi svatbe... hahaha ohledne zabavy - nam kamarad udelal travesty show - skvele to rozebehlo zabavu - nekteri uzasem onemeli :-D a jini si to skvele uzili. Vsichni sli ale do tanecniho salu a pak uz zustali parit ...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?