Kuchař nebo catering Praha?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s konkrétním cateringem nebo kuchařem, který by vám uvařil na svatbu v Praze? Vypadá to, že si pronajmeme kulturní sál. Já teď řeším, jestli to od začátku dělat jako raut a nebo dát oběd ještě v restauraci. Obřad začíná ve 13:00, focení a pak ještě cca 20 min přejezd. V případě oběda přemýšlím jestli catering nebo si objednat jídlo u kuchaře. Přijde mi totiž blbost mít připravené stoly v sále, nazdobené, nádobí k dispozici a ještě si nechat vyzdobit restauraci kvůli obědu. Měl jste to někdo podobně? Vše bude v Praze.
Odpovědět
to by mě taky zajímalo :-) budeme mít odpoledne a večer raut u nás na zahradě a oběd chceme taky u nás, formou cateringu... taky si nechám ráda poradit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petastastna jee zahrada bude parádní :-)
Odpovědět
@kristynka4 snad bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A půjdou všichni hosté na oběd? Často se to dělá tak, že je oběd např. pro nejbližší rodinu, a odpoledne raut a párty se všema. Podle mne, pokud budete všichni komplet od začátku, bude lepší, když bude vše na jednom místě, Vám tak odpadne výzdoba dvou prostor, ale hlavně přejíždění.
Odpovědět
Profilova fotka
@kvetaszenkova nakonec budeme mít hostů víc. Takže bude polévka pro širokou rodinu na místě, objednaná z restaurace. Pak raut první plus pak se začne grilovat a dorazí zbytek hostů na grilování a večerní raut. Budeme to mít ve volnějším duchu.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Mohla bych Vam nabidnout me sluzby. Ackoliv jsem z Decina, jsem mobilni. Venuji se vyrobe slanych dortu a kompletnimu cateringu. Varim, pecu, smazim, zdobim. Domaci vyrobky, maso domaci, zverina. Uzene, klobasky, rolady, chlebicky, soucasti grilovani - spousta nalozeneho masicka, spizi, burgry. I od sladkeho se urcite neco najde :) kolacky, rezy, cukrovi (vanoce 85 kg) budu se tesit
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?