Když se jí na svatbě společně polévka, kdo dodá bryndák?

Profilova fotka
Holky, možná jsem divná, že to nevím, ale když se jí společně polévka, tak takovej ten bryndák vám dá personál, nebo si musíme donést prostěradlo nebotakněco? :-D
Odpovědět
Restaurace dávají. Zatím jsem se nesetkala ještě s tím, že by někde nedali. :-) Zbytečné kupovat si vlastní.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si tedy přinesli vlastní a jenom jsme dali instrukce,že nám ho pak mají přinést.
Odpovědět
Já jsem ještě nezažila, že by měli manželé na svatbě vlastní bryndák, pokud to nebyl tedy nějaký speciální s jejich iniciály... Každá restaurace by na to měla být připravená. I nám v restauraci dali. Možná je ale dobré se tedy předem zeptat vybrané restaurace, aby byla jistota:-)
Odpovědět
na dořešení hostiny se nám majitelka restaurace ptala, zda chceme bryndák, takže u nás to mají na starosti oni
Odpovědět
Bryndák jsem nesháněla a to ani lopatku a smetáček. Postaral se o to automaticky personál penzionu aniž bych o tom věděla. Rozbili nám talíř, bouchli nám šampaňské a donesli k obědu bryndák ;-) takže myslím, že vlastní nepotřebujete, ale pokud chcete jistotu, klidně se na to zeptejte ať víte, co vše od nich čekat. S námi o tom nikdo dopředu nemluvil a o vše se postarali sami :-)
Odpovědět
restaurace nam bryndak nabidla :-) pokud to budete chtit mit sladene-doporucuji zde fi_to pani dela nadherne bryndacky i na prani a stoji par korunek ;-) poté ho muzes prodat tady na bazarku...
Odpovědět
Nám v restauraci nabídli jejich na první schůzce, ale já už měla koupený vlastní v naší barvě a takový jaký jsme si přáli, tak jsme se jen domluvili, že jim ho dáme a provozní nám ho při obědě uváže. :-)
Odpovědět
Dá se obojí - některé páry si kupují opravdový bryndák, akorát trošku větší než ten miminkovský :-D jsou na něm třeba i různé vyšité nápisy atd. Tak jestli chcete něco takového, dá se koupit v obchodech se svatbními doplňky. No a nebo jak psaly už holky, tak personál má určitě nějaký ten ubrus navíc, takže není problém ho použít jako bryndák, tak jsme to měli i my ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?