Hostina v party stanu - zkušenosti a tipy

Profilova fotka
Milé manželky a nastávající manželky, chci se zeptat na zkušenosti a vzpomínky spojené s hostinou v party stanu. O party stanech je tu příspěvků hodně (jak veliký, kde půjčit atd.), ale zajímá mě spíš dojem z takové svatby? Na žádné takové svatbě jsme jako host nebyla a tak si to neumím úplně představit, jestli jsou s tím spojená nějaká úskalí a jestli vám třeba atmosféra ve stanu přišla odpovídající takové události jako je svatba (samozřejmě je to pak spojené s výzdobou, ale přece jen se ptám). A pokud jste hostinu zajišťovali formou cateringu, tak budu ráda i o info ke cateringu ;-) Předem díky a příjemné přípravy či vzpomínání na svatbu všem :-)
Odpovědět
Já s takovou hostinou taky nemám osobní zkušenost, ale zdá se mi taková dost nepohodlná, protože volného prostoru ve stanu moc není, takže veškeré aktivity krom jídla se asi musí dělat jen venku. Chce to pak mít ideálni počasí a taky solidní venkovní plochu na tanec a hry. Je to ale jen můj předpoklad, třeba mně tady někdo vyvede z omylu.
Odpovědět
Profilova fotka
@monny3 Ahoj, já teda svatbu ve stanu ještě neměla a nikdy jsem nebyla. Ale párty stan budu mít, je obří i jde vytápět v případě špatného počasí. Je uvnitř koberec, podium pro kapelu i parket na tancování i rovnou bar - obsluha. Párty stan je umístěn v parku, prostě něco co jsem dlouho hledala. Podle mě tam bude určitě lepší (slavnostnější)atmosféra než někde v kulturáku nebo hospodách zařízených za komunistů, toho se vůbec nebojím :-) Jako úskalí mě nic nenapadá :-)
Odpovědět
Já jsem na takové svatbě byla :-) Bylo to létě, takže bylo opravdu velké horko. Party stan má výhodu, že jste venku, ale zároveň v chládku a když je poctivě udělaná výzdoba, tak je to podle mě lepší než restaurace nebo penzion ;-) Co si tak vzpomínám, tak velkým úskalím byl právě catering. Nevím, jestli to bylo firmou, nebo tím velkým horkem, ale bohužel jediným opravdu vychlazeným nápojem bylo točené pivo. Ostatní, jako voda a džusy a podobně, bylo všechno zkrátka teplé, protože i když do džbánku hodili led, tak roztál a opět to bylo teplé. Celkově ale party stan doporučuju, jen si dát pozor na ten catering ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, párty stany mohu nabídnou v různých velikostech + výzdoba + inventář. Kdy je zima či fouká, lze ho zavřít nebo přivřít, lze uvnitř topit a nebo v případě tepla, lze nechat jen střechu a tvoří příjemné posezení ve stínu. Více info emailem. Děkuji Kostolnik
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@kacenkacc ahoj, můžu se zeptat, u koho máte stan objednaný a na kolik taková sranda vyjde?
Odpovědět
@monny3:byla jsem jako host a bylo to fajn,ale predevsim z duvodu,ze jsme meli krasne pocasi cca 23stupnu,stan byl prostorny na sezeni pro 100lidi plus tanecni plocha pro 50lidi(staci to,nikdy netanci vsichni najednou). Na podlaze podlaha,stan vysoky,boky otevrene,okolo stanu dlazba a nejaky prostor,kde byl bar,rautove stoly(vse kryte s elektrinou),klasicke wc kousek vedle,v casti arealu stromy,takze i stin.Z techto vsech duvodu super.ALE neumim si to predstavit pokud bude 40 a vyse pripadne 10 nebo dlouhy dest. Tady se jednalo o prostor vedle restaurace,ktera byla mala pro 100hostu,ale zazemi tam bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
@unanek ahoj, vse je u zamku chlumec nad cidlinou. Ten stan je tam na pevno a maji svuj catering.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zrovna jsem venkovní svatbu absolvoval. Předně - je to strašná raketa. Možná je to o regionu, ale uvědomte si, že musíte celé zázemí odvézt na zelenou louku. A to všechno. Party stany, kuchyni, případně podlahu, záchody, veškerý personál, oddávajícího a hosty. Pro cca 70 lidí v tom lítáte za 200 ani nevíte jak. Na druhou stranu - NEJLEPŠÍ!!!! Neuvěřitelně pozitivní reakce, my jsme si to nádherně užili... Super zkušenost. POZOR! Prosím raději to říkám rovnou, pokud byste chtěli dělat podlahu pod party stan, vyhněte se firmě Base-pro.cz. Nejhorší zkušenost, šéfík arogantní, 6h zpoždění, takže celý den na přípravy v ři*i a zbytečně zaplacený brigádníci kvůli jedné firmě. Škoda asi za 6000Kč jen na vejplatách! Chlapík úplně v klidu, vykouřenej výraz jako "no a co my vám přece vycházíme vstříc". Ukrutný lumpové, podvodné jednání. Nedodrží slovo a cena? Bacha! Schválně nenapíší, že se jedná o cenu bez DPH a následně vytvoří nátlak a vyhrožují policií aby z vás vyrazili dva litry navrch. Opravdu hnusná zkušenost, omlouvám se za ten referát, ale nechci, aby se s tím někdo další setkal. Jinak jsme si to užili nádherně, díky agentuře GA-PE jsme vše zvládli na čas (ačkoli jsme se museli obejít bez spousty dekorací kvůli tomu zpoždění) a měli jsme nejlepší svatbu na světě! Nebojte se toho, sice si to hrozně oddřete, ale STOJÍ TO ZA TO :-) Máte-li zájem o nějaké info, rád poradím :-) Mám i tip na skvostný catering ;-)
Odpovědět
Mužů vas poprosit o tip kde takovou svatbu v zeleni s party stanem a ubytováním uspořádat? Máme rezervované jedno místo, ale je to jediné a první které sme viděli.. Díky ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@lena1986 mrkni ke mně do profilu, nebo do fotoblogu. Měli jsme pronajatý kemp - v údolí, v lese - všem se prostředí líbilo - navíc jsem k tomu měl i všechny chatky (ubytování pro 70 osob) - velkou jídelnu a kuchyň k tomu a asi 4 velké lednice a velký chladný sklad, nádobí, prostě všechno :-) - Kemp Kosmík v Peruci u Loun
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?