Hostina - Restaurace u Kouhouta v Jesenici ... ( .. nebo něco jiného Vestec a okolí..?)

Profilova fotka
Zdravím všechny ... budu se vdávat 2.7.2016 a jsem z Vestce u Prahy a tak zatím jediné hezké místo (chceme hostinu venku) jsem našla v Restauraci u Kohouta v Jesenici ... Když jsem ale pročítala na foru nějaká staré příspěvky (myslím rok 2008..?) nenašla jsem zrovna dobrou recenzi na tuto restauraci :-(( ... A tak bych se chtěla zeptat, nemá někdo nějaké novější zkušenosti..?? Nebo nějaký nápad na jinou restauraci kde je možnost být venku v blízkém okolí..? ( bude nás asi 50 ...) Předem moc děkuju )))
Odpovědět
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo aktuální recenzi? S přítelem se nám U kohouta moc líbilo i chutnalo a uvažujeme, že bychom tam uspořádali rodinný oběd a večerní raut. Bohužel jsem tu taky našla jednu nelichotivou recenzi, jak psala terezaaag, tak by mě zajímalo, jestli to tak opravdu je.. moc by nám to pomohlo. Díky za odpověď .
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsem tam tu svatbu mela a byla jsem naprosto spokojena :-)
Odpovědět
terezaag: Díky moc za info, to jsem ráda, že vám to vyšlo! :) A taky jsi mě trochu uklidnila :) A můžu se ještě zeptat? Měli jste pronajaté tu zahrádku stranou? Zajímalo by mě hlavně, jestli případně zavírají celou restauraci, anebo je normálně otevřená?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?