Harmonogram svatby

Holky prosim o pomoc. Neumim dat moc dokupy harmonogram svatby. Me body: 7:00 prijezd kadernice atd 9:00 prijezd hostu 11:00 obrad v kostele cca.45 min. A jak dal..? Gratulace asi 20min..spolecne foceni, prejezd na hostinu asi 15 min. V kolik mam dat obed? Na obed je 45 lidi Foceni hned po obede? Pak nevim co kdy kavu a zakusky z foceni prijezd asi kplem 16:00 coz mi na zakusek prijde pozde..jenze bych chtela, aby vecerni hoste byli u krajeni dortu.. Kteri prijdou asi 16:30..? A prvni tamec? Porad te prosim..
Odpovědět
My máme obřad ve 14:00, počítám, že i s gratulacemi to je na cca půl hodiny, pak nějaké focení skupinek a přepokládám, že kolem 15h. bude hotovo. Pak se pojedeme fotit sami, přespolní se půjdou ubytovat a ostatním bych ráda nabídla prohlídku zámečku, kde bude obřad (ještě nevím, jestli to půjde - musím zjistit) a budeme tam mít vodu a koláčky, aby hosté nepadli. Od 17h. máme naplánovanou hostinu, kam se budeme muset přesunout - cca 20 min. cesty. Volně bude navazovat všechno ostatní - dort, první tanec, atd. Ještě to nemám úplně promyšlené, ale asi bych s tím měla pohnout, za měsíc a půl se vdávám :-D
Odpovědět
Oběd bych dala na 13:15-13:30. Obřad s gratulacemi cca do 12:00, focení je tak na 15, 20 minut, pokud nemáš představu o nějakých speciálních fotkách s přesuny, než se pak naskládají všichni do aut cca 10, 15 min., přesun těch 15 min. a pak ještě zase nějakých 10,15min, než se všichni přemístí od aut dovnitř a usadí se + alespoň malinká rezerva. Klidně se ale domluv v restauraci, ať jsou připravení s nošením polévky nebo předkrmu i dříve. Ve 13hod můžete mít klidněte za sebou i přípitek. Když je přejezd, tak se občas něco objeví, s čím člověk nepočítá. Z rodinných akcí jsem vysledovala, že oběd (polévka a druhé) při cca 35 lidech zabere necelou hodinu (než se sklidí poslední talíř). Fotit bych se šla hned po obědě, kdy se po hlavním chodu začne nabízet kávička a zákusek. Tu bych s ženichem oželela, nechala hosty vydychnout a využila to právě pro to focení. Dort můžete klidně nakrojit až později se všemi, když budete mít po obědě zákusky. A novomanželský tanec? Záleží, jestli máte něco natrénovaného, nebo to chcete spojit s taneční zábavou všech. Na svatbách, kde jsem byla, pro mne bylo třeba moc brzy kolem 5 i 6. Ještě to bylo pro mne tak nějak na sílu (myslím tím zahájení taneční zábavy, kdy jdou všichni na parket tak trochu povinně, aby se zaplnil), ale to má každý jinak. Já mám zatím představu tu, že si dáme novomanželský tanec klidně až kolem 8 nebo 9 večer, kdy se volně zapojíme mezi ty, co už třeba na parketě budou. Dřív podle mne nebudeme mít ani čas. Ale jak to bude to je ve hvězdách :-) Na tvém místě bych si to zařadila jen do svého orientačního harmonogramu, ale do oficiálního to ani neuváděla. A počkala bych na večerní hosty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?