Dva bary v areálu, hradíme jen 1. Máme informovat hosty?

Hostinu budeme mít v hlavní budově daného areálu, bude to v prvním patře. Budeme tam mít veškeré zázemí, samozřejmě i bar (kde jsou námi vybrané nápoje - alko i nealko, které hradíme). V přízemí je taky bar, ale tam nápoje nehradíme, protoze tam je běžný provoz a technicky by se to nedalo. Informovali jste o tom dopředu svatebčany - třeba v novinách nebo ústně nebo předpokládáte, že si tam pití objednávat nebudou?
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych upozornění dala, pro pořádek a aby nevzniklo nedorozumění :-) do těch novin je to super nápad, třeba nějakou vtipnou formou :-)
Odpovědět
My máme všechno info v novinách a když né tam, tak jim to prostě povíme :-)
Odpovědět
určitě informovat! Ty noviny nejsou vůbec špatný nápad (my jsme je měli taky). Potom určitě ústně připomenout na místě. Ale co se nám nejvíc osvědčilo, tak bylo předem vytvořit webovky a tam vše psát. Svatebčané znali harmonogram pomalu nazpaměť, nebyl problém při přejezdech, časově vše vycházelo, prostě lahoda :-) takže webovky doporučuju taky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Zareaguji obecně, neboť zdejší otázka již není momentálně aktuální. Informovanost svatebních hostů je velmi důležitá a přispívá k pohodové atmosféře. Když přijdou hosté na bar, je jasno co budou platit novomanželé a co hosté sami. Má-li to oznamovat až personál na baru, tak to vždy narušuje pohodu a je dobré se vyhnout někdy zcela zbytečným poznámkám. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?