Do jaké krabičky nebo obalu dáváte výslužku, která zbyde z rautu (maso, řízky, zelenina...)

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o radu do čeho dáváte (obal, krabička) výslužku, když zbyde hodně věcí z rautu? Masa, zeleniny, řízečky, stehýnka, klobásky a takové věci. K dortu do papírové krabice se to dát nedá. Díky.
Odpovědět
Ahoj. Pokud Ti můžu poradit....nedávej hostům zbytky z rautu. :-( Nám co zbylo, tak jsme si něco nechali, něco dali rodičům, ale jinak se zbytek zahodil. O zbytky většinou opravdu nikdo nestojí. :-( Nemyslím to zle a je mi jasné, že "nakousané rohlíky" hostům dávat nebudeš, ale i tak.... :-| Nikoho tím nepotěšíš a stejně to doma hoděj do koše. Pokud uděláš speciální krabičky se sladkým a podobně, tak jo, ale zbyty prostě NE. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@miki_v JO díky za radu, taky si myslím, že to tak bude lepší, jen vím že někteří to tak měli a třeba něco se z toho snědlo, ale dávali to do sáčků pevných,, což bylo taky takové divné :-) Asi tedy raději když zbyde, dáme jen té nejbližší rodině.. máš pravdu
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme raut sice neměli, ale co jsem vypozorovala z ostatních svateb, tak někteří si to berou domů a druhý den to prostě s rodinou a třeba nějakými přáteli ještě sní. Věci z listového těsta bych ale na druhý den nenechávala, to je dobré jen úplně čerstvé :o). U církevních svateb se to například většinou druhý den bere do církve jako občerstvení.
Odpovědět
Profilova fotka
@bartvebartve jidlo z rautu (studene misy) jsme si vzali jako rodina a hostum jsme davali sladkou vysluzku v podobe dortu a minizakusku. Na to jsem mela plastove krabicky z makra, daji se zavrit pohodlne. Jukni do alba, do malych jsem davala kolacky.
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš se snažte vyvarovat přebytků - zvlášť, jestli ho děláte sami. Restaurace/cateringy to mívají poměrně v oku. Jinak zbytky nedávejte - dojezte to případně druhý den s nejbližšími, když o to budou stát.
Odpovědět
"Zbytky" jim domů může nabalit třeba do plastových krabiček, viz. foto. Je to nejjednoduší a nejrychlejší. Když byste to dávala do papírové krabice, tak do ní musíte na dno něco dát, jako např. nepromastitelný papír nebo alobal. Všechno máme v nabídce a najdete to v našem e-shopu :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?