Co všechno vyjednat a zjistit v restauraci na oslavu?

Jedeme o víkendu do vyhlídnutého penzionu vyjednávat podmínky na rodinný oběd a potom večerní zábavu. Nevím, na co nemám zapomenout :-) Samozřejmě menu na oběd, na večer, počet osob, ale potom jsou tu témata jako korkovné, jak to udělat s tvrdým alkoholem, jestli dají obyč vodu s citronem na stoly... někde dávají apartmá novomanželům zadarmo, jak jsem se dočetla... na co se nezapomenout zeptat, co si vyjednat a chtít? Určitě takových témat je víc a až odjedu, budu se tlouct do hlavy, že jsem na to zapomněla a nezeptala se... děkuju za vaše tipy a zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
zeptej se na výzdobu,zda ji dělají sami, nebo si ji můžeš udělat ty - popřípadě co mají k dispozici, nebo zda si něco na výzdobu pronajímají od nějaké firmy a za jakou cenu. zda mají nějaké velké ledničky, kam si můžete den předem přivést cukroví.
Odpovědět
@sirka52 Co se zbylým jídlem. Zabalí vám ho oni, nebo se budete muset postarat sami?
Odpovědět
Profilova fotka
Krom toho, co psaly holky bych se ještě zeptala na tvrdý alkohol - jestli si můžete donést nějaký svůj, pokud máte (vyjde to levněji) a na víno. V našem penzionku má třeba šéf výběr velký, ale to víno konkrétně je děsně drahé.
Odpovědět
Dekuju za rady. Zatim jsme se rozhodli, ze vyjedname minimalni trzbu, za kterou nam nechaji salonek, protoze dost lidi bude chtit prispet necim jedlym, mamy pritel skvele a rad vari, tak doufam, ze to klapne a domluvime se. Doufam, ze budou v pohode, je to chudej kraj, ale zase maji Polreichovu hvezdu :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?