Budete dávat poděkování na svatební tabuli?

Holky chtěla jsem se zeptat, jestli budete k talířům dávat nějaké poděkování ve formě, bonbonů, čokolád, kytiče.... Není neslučné nic takového neudělat.. Přemýšlím nad tím, protože nechci mít svatební tabuli přeplácanou.. Děkuji za názory,Eva
Odpovědět
Profilova fotka
my dáváme hostům takové dvojsrdíčko z perníku, na jedné straně je napsané jméno hosta a na druhé naše iniciály s datem svatby. A tím máme vyřešenou jmenovku a zároveň i památku, kterou si odnesou domu. Takže jsme tím "sfoukli" dvě mouchy jednou ranou :-)
Odpovědět
My máme malé papírové krabičky plněné sedmi mandličkami. Je to převázané stužkou jako dáreček a na každé stuze je "lípnutá" jmenovka. Myslím, že svatební tabule přeplácaná i s těmi malými dárečky nikdy není:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Já jsem si sama na počítači udělala naše svatební noviny, vypadá to moc dobře a poděkování je tam.. Noviny rozdájí naši svědci během focení nevěsty a ženicha po obřadu, a nebo to rozdáme my až po obědě
Odpovědět
@vinsanity Dáváme 5 mandliček, dle tradice do organzového sáčku. :-) ( pět mandlí, z nichž každá má svůj význam – zdraví, bohatství, dlouhý život, hojnost a štěstí.)
Odpovědět
Profilova fotka
@vinsanity My budeme dávat do krabiček s výslužkou magnetku s textem ,,DĚKUJEME, ŽE JSTE BYLY S NÁMI" a buď tam bude nějaký obrázek a nebo fotečka nás dvou + jména a datum... Pak si to můžou doma dát třeba na ledničku a bude to milá vzpomínka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a kde se to sežene,to si holky kupujete samy krabičky a mandle nebo jak je to?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?