Zhubnout před svatbou, poraďte ze svých zkušeností

Nevěsty, poraďte ze svých zkušeností, za měsíc a půl mám svatbu,a ráda bych shodila pár kilo dolů,nějaký rychlý typ na hubnutí máte?? :-)
Já osobně nehubnu ale hodně známých teď cvičí Jullian.. je to makačka, ale stojí to za to.. je to skvělé jak na hubnutí, tak na svalstvo, ale chce to pevnou vůli (po první lekci jsem nemohla snad ani dýchat, potřebuju zpevnit svaly)
doporučuji výživovou poradkyni, tak ti sestaví přímo na míru jídelníček a kliča poletí dolu sama jako u mě :-)
Profilova fotka
já osobně k výživové poradkyni chodila a můžu říct, že pokud Ti bude cpát nějaké koktejly a podobné "pomůcky" na hubnutí, šla bych od toho pryč, dala jsem sice za tři měsíce 12 kilo dolů, ale poté jsme 24 kilo nabrala, celou dobu jsem měla hlad a jen přemýšlela, kdy už zase budu moct jíst, pro mě nic moc ale pokud narazíš na lepší, tak držím palce, aby se zadařilo ;-)
Profilova fotka
@aeenis Proboha, těchhle diskuzí je tady snad milión (namátkou http://www.beremese.cz/diskuse/predsv..., http://www.beremese.cz/diskuse/volna-..., http://www.beremese.cz/diskuse/volna-..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s..., http://www.beremese.cz/diskuse/zivot-..., http://www.beremese.cz/diskuse/volna-..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s..., http://www.beremese.cz/diskuse/jine-s...), zkus příště před založením nové diskuze použít vyhledávač (nahoře po kliknutí na záložku Fórum).
Profilova fotka
A nova diskuze se zalozit nemuze? :-)
@zdenicka1985 tak moje výž. poradkyně mi nic necpala, naopak sestavila jídelníček na míru a snažila se do toho zakomp. i některé věci, které mám ráda a funguje to, takže nemůžu souhlasit...
@nininka23 asi ne, budeme ukamenovány :-D
Profilova fotka
@nininka23 Je to zbytečné duplikování, proč zakládat nové, když už tady jsou předchozí, kde se dají čerpat zkušenosti... Ostatně zkonzultuj to s administrátory ;-)
Profilova fotka
A vis, ze me to je nejak tak jedno. Konzultovat nic nepotrebuju, jsem tu kratce, chodim se sem pobavit a inspirovat, rozhodne nemam potrebu se dohadovat kvuli kravinam....Tudiz asi mas pravdu ;-)
Profilova fotka
@nininka23 Já jen myslela, že tě zajímá odpověď na otázku, jestli se nemůže založit nová diskuze, to by ti asi nejlíp vysvětlily administrátorky, které pravidla vymyslely (nebo aspoň přijaly za svoje), ale když je to tak, tak se dobře bav, a hlavně ať jdou přípravy podle plánu, koukala jsem, že už to máš za chvíli ;-)
Profilova fotka
@aeenis Ahoj, tvé téma je duplicitní a proto ho zamykám. Obrať se prosím na to, co ti doporučila @makovaapanenka, které tímto děkuji za pomoc. Přeji Vám hezký den! J. :)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?