Vyškov a okolí

Vdávající se nebo bydlící ve Vyškově a okolí... Najde se někdo? ;-)
1
2
6
Profilova fotka
Tak já už mám po a už v okrese Vyškov ani nebydlím 8-) :-D ...
Consti dívám se že to budu mít skoro do roka do dne po tobě na tom samém místě :-D
Profilova fotka
hame no vidíííš ;-) .Tak hlavně ať vám vyjde počasí...uvidíš, že to bude super den ;-)
Profilova fotka
Ahoj, nejsem z Brna ale mám to tam kde ty ;-) consti, ahoj..
Ahoj Luci ;-)
Ahoj jsem taky z Vyškova a svatbu máme 1.9. 2007 na zámku ve Slavkově u Brna.
Profilova fotka
Ahoj. Jsem z Vyskova a okoli a svatbu mame 19.5.2007 ve Slavkove na zamku :-)
Jé to vypadá že všechny Vyškovačky se jezdí vdávat do Slavkova :-D
Taky to tak vidím. Kdy máš svatbu ty?
25.8.2007
Profilova fotka
Ahojky hame ;-) teda, tady vás je a ke všemu všichni máte svatbu ve Slavkově :-D zajímalo by mě, jestli se tu objeví někdo kdo to má ve stejný den jako já.. klidně i v kapli 8-) (mno, toho chci už asi moc, že :-D :-N )..
Profilova fotka
hame a consti, koukněte do mého alba... mám tam fotku se šatkama které budu mít na sobě :) ;-) Tobě jsem to consti slíbila :-D
Článek se načítá
Profilova fotka
Luci, saty jsou moc hezky. Budes mit stejny "rozcuch" i na svatbu? Ja mam kratke vlasy, takze planuju trochu extravagantnejsi uces - na jedne strane kratsi, na druhe delsi. Doufam, ze se to kadernici podari :-) Na fotce to vypada dobre. Jak pisete, ze vsechny mame svatbu ve Slavkove, tak devcata, rekneme si otevrene, ze je to asi tak nejlepsi misto. Ja jsou z Rousinova a mit to v Rousinove na radnici - no nic moc (videla jsem video a to mi stacilo :-). Vyskov neni spatny (vdavala se tam kamoska),ale proste Slavkov je nejlepsi (a taky to mame s pritelem na pul cesty od nich a od nas :-). A hlavne toho 19.5.2007 tam bude vystava kvetin, tak o to to bude hezci. Jen doufam, ze nam vyjde pocasi, kdyz zrovna ted neni az tak hezky.
Profilova fotka
Peťulo, ty jsi z Rousínova? My se tam budeme stěhovat :-) do těch bytů, jak se staví na ulici Zahradní(pokud víš kde to je). Budu mít stejný rozcuch, jen ho budu mít tak jak říkáš ty, na jedné straně kratší a na té druhé delší a do toho zapíchnout i nějak ten závoj :-D To víš-taťulda :) ale zkoušeli jsme to a zvládnout se to dá. Ve Slavkově je to nádherný, lepší než někde na radnici.. jen aby nám všem vyšlo počasí. Ty to máš už za pár, určitě se moc těšíš ;-) To já se pomalu nemůžu dočkat..
Profilova fotka
Promiń luci, jsme tu jen na skok.Šatky moc pěkný, budeš krásná nevěsta x-) .pa pa
Profilova fotka
consti, to nevadí pokecáme jindy ;-) pa pa
Ahoj holky, Luci dívala sem se na ty šatky jsou mooooc hezký a moc ti sluší, ta vlečka je super. S tím Slavkovem máte rech, kde jinde ... i když tuhle sobotu jsme byli na svatbě známým a ti to měli ve Vyškově v tom altánku a zooparku , bylo to krásný akorát to počasí no...
Profilova fotka
Snad se to počasí umoudří :)
ahoj holky, už to máme za pár...19.5. je za chvilku za dveřmi :-N Peťo, v kolik hodin se to berete? My to máme na 10:30... Jinak já jsem taky z Rousínova :-)
Profilova fotka
osliku, prosím tě, kde se dají objednat na auto ty stuhy které máš v albu? Nemůžu je sehnat-kolik stojí atd, Děkujííí
Profilova fotka
osliku, nic mi nedošlo(myslím ten odkaz)... kolik to teda stojí, je to opravdu tak drahá záležitost? :-| :-(
Profilova fotka
no jsem primo z Vitovic u Rousinova (no je pravda, ze 3,5 roku uz bydlime s pritelem v Brne v podnajmu - je to pohodlnejsi :-) ). Luci, jj, vim, kde to je. Z dalky vypadaji dobre (jezdim okolo, kdyz jedu k nasim). Jinak uz se tesim, ale na druhou stranu mam i strach, aby vse vyslo dle mych predstav. Oslik: my mame svatbu presne ve 12.00, tak to se bohuzel mineme :-( Kde v Rousinove bydlis?
petra79: přesněji řečeno ..bydlela...ve starém Rousínovci (za cukrárnou "Anežka").Jinak žiju už 4 roky v Tučapech u Vyškova.
Luci, já ti to hned posílala...zkusím to ještě jednou
Profilova fotka
jsem zapomnela - Luci, ty masle na auto jsem si delala sama mnohem levneji nez na netu (http://www.svatebni-shop.net/index.ph...). Koupila jsem si netkanou textilii (5 m delka, 1,6 m sirka - 45,- Kc), 3 umely ruze (1ks/9,- Kc), rozkuchala, rozstrihala okvetni listky. Netkanou textilii jsem rozstrihala na 4 pruhy po 40 cm (uplne staci), ve predu masli, do toho jsem zakomponovala normalni barevnou stuhu, at to ma smrnc a na moje auto jsem nalepila tavnou pistoli okvetni listky - prichyti se to za zrcatka a ve predu za mrizku a je hotovo a hlavne levne :-). Kdyby jsi chtela, pak ti to muzu prenechat - pro sebe to mam zluto oranzove, pro pritele modre.
Profilova fotka
Určitě to vyjde tak jak má a jak si oba dva přejete!!! Snad se to počasí trochu umoudří, ale i kdyby ne, tak nebuď smutná... ten den je jenom váš a měli by jste si ho užít plnými doušky x-) ;-)
přesně ten stejný odkaz jak poslala Petra jsem ti poslala taky ;-)
Profilova fotka
oukýýý, kouknu na něj. Díky moc ;-)
Ahoj holky, koukam ze Slavkov je v kurzu, meli jsme zamluveny termin 19.5. ale nakonec se budu vdavat 8.9. Nemohli jsme sehnat v blizkem okoli zadne ubytovani pro hosty, popravde stale jeste shanime. Kazdopadne Vam moc preji abyste mely nadherne pocasi a Vas Den se vydaril.
Včera sem měla přelomový datum, ode dneška je to za 99 dní!!! :-D
1
2
6

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?