Veletrh Brno

Já byla včera, ale jen na chvílu, bylo tam hrozně moc lidí a tak mě to nebavilo, ale sehnala jsem tam samodržky za 145,-kč ;-)
1
2
5
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ja jsem byla dneska rano a nebylo tam tolik lidi :-) je pravda, ze pak se to uz fakt nedalo! koupila jsem si tam botky a meli tam hodne stanku s prstynkama... bylo toho tam hodne, ale jen jedno patro v kongresovym centru... nasbirala jsem i hodne slevovych karticek :-D
Profilova fotka
Ahojky,já jsem byla a nasbírala jsem vizitky,pro mě už tak moc ne,skoro máme vše,objednané nebo doma,ale třeba na svatbu budoucí švagrové,vždycky se to hodí:-)
To jo, ale my už taky skoro vše máme a chtěla jsem se hlavně kouknout na prstýny, ale ty davy mě nebavily. :-|
Profilova fotka
u těch prstýnků je vždycky blázinec a my si je stejně nechali dělat podle vlastního návrhu:-)
Profilova fotka
My jsme otravný fronty na prstýnky vystály a při cenách přes deset tisíc za pár se už těch deset procent dolů celkem vyplatí, takže jsme konečně pořídili :-) Juchů!!! 8-)
My jsme tam včera taky byli, ale zklamalo nás to. Moc lidí, všude fronty, málo místa, přehlídka nic moc.. Ale taky mám ty samodržky za 145 Kč :-D
Profilova fotka
Taky jsme byli vcera. Na prehlidku jsme se ani nedivali, protoze tam byl opravdu naval. Proste moc lidi a male prostory. Jinak se mi tam libilo. Koupila jsem si stuhy, venecek a svatebni kapesnicky. Alespon nejake ulovky. ;-) Mam par fotek, dala jsem do alba, tak se muzete mrknout. :-)
Profilova fotka
My jsme tam byli dnes..opravdu mraky lidí..na přehlídku sme se nedívali a i kdyby jsme chtěli tak by jsme stejně nic neviděli jak tam bylo nacpáno.. :-D Vyzkoušeli jsme nějaké prstýnky ale na stopro ještě vybrané nemáme..opravdu škoda že je to v tak maličkých prostorách..
My tam taky byli, ale teda nic moc. :-| Byl tam velký výběr pstýnků, to jediné bylo super (až na ty fronty na "zkoušení"), ale jinak mě to zklamalo.
my jsme tam vcera taky byli a byli jsme bohuzel dost zklamaní - hrozne málo prostoru a vzduchu a opravdu hlava na hlave :-S a na koukání jsem tam taky nic moc zajímavého nenasla :-( ale je pravda, ze tam bylo snad 6 "stánku" s prstýnky... místo dívání se na prehlídku (stejnak bychom nic nevideli, jak bylo narváno) jsme radeji sli na opékanou klobásu ;-) :-D
Profilova fotka
my tam byli dneska od 14:00, celkem jsem spokojená, věděla jsem, že to nebude nijak velký.... Přehlídka byla zajímavá, velký výběr prstýnků a taky se mi líbily polštářky pod prstýnky... Maximálně nás ale nadchla svatební kniha (místo klasickýho fotoalba), je to sice příšerně drahý, ale krásný a oroginální.
Článek se načítá
Profilova fotka
My tam byli včera. Polovina stánků jen s prstýnkama. Hrozně moc lidí a málinko místa. Bylo to o ničem.
Profilova fotka
Jo, nějaká cukrářka tam vystavovala dorty a dávala zdarma ochutnat zákusky. Snědli jsme asi půl tácu. To bylo bylo na celém veletrhu jediné pozitivní. ;-)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já tam viděla šaty jen na jednom stánku a byli tam vystavený asi jen troje. Fakt je, že tam bylo tak málinko místa, že by se tam další ani nevlezli. To pořadatelé vůbec nezvládli :-( Ale bylo tam připraveno takové malé molo, takže se nejspíš chystala i nějaká přehlídka. Pravděpodobně pořádající svatební agentury, jenže ktará z nás si může dovolit dát za půjčení šatů 20 tis korun. :-( To nejsou ceny pro normální lidi.
Profilova fotka
deine-půjčení šatů od pořadatele veletrhu Pronuptia tě vyjde na 9tisíc. Jak jsi přišla na těch 20?
no me jen bylo lito nekterych chlapu... kdyz se tam jde vybrat prstynek, tak to je jasne ze musi i on. Ale byly tam holky, ktery naprosto nadsene pobihaly kolem stanku s kytkama a pradlem a kluci byli otraveni az na pudu.
Profilova fotka
:-D :-D :-D Ani jsem se jim nedivila, některé slečny byly jak utržené z řetězu :-D Já osobně jsem spíš načerpala inspiraci.
Profilova fotka
silvija: Jak které šaty. Já byla v jejich salonu na Jakubském náměstí.
Profilova fotka
Já taky, jinak bych to nepsala ;-) A jedny jsem hned zamluvila :-D
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, taky jsme o víkendu navštívili s přítelem veletrh v Brně. Souhlasím s tím, že ten prostor byl děsný, aspoň že tam byla šatna... jinak bychom tam nevydrželi, přišli jsme tam v sobotu kolem 11 hodiny a nestačili jsme zírat na ty davy lidí... což nás taky hned otrávilo, ale jelikož jsme tam šli s tím cílem využít slev na prstýnky, tak nám nezbylo nic jinýho než to zkousnout... Přítel to musel vydržet, řekla jsem mu, že to bude absolvovat jednou za život, tak to musí vydržet :-D :-D :-D Snad.... ;-) ... Koupili jsme kravatu s kapesníčkem pro ženicha, nějaké věcičky a stuhy na dekoraci a hlavně jsme si objednali ty naše prstýnky! Dlouho jsme váhali mezi zlatnictví Rýdl a Retofy a nakonec zvítězily Retofy, objednali jsme nakonec ty, které jsme jako první viděli na veletrhu ve Futuru a u těch i zůstali... a snad jsme vybrali dobře, i když nebyly nejlevnější ale snad je to na celý život :-) . Kamarádka si koupili snubní prsteny za 7tis. a teď po dvou letech po svatbě přemýšlí o tom, že si koupí nové, že se jí ten co má nelíbí, tak jsem se tomuto chtěla vyhnout a koupili jsme ty, co jsme chtěli a nehleděli jsme na cenu. Já jsem si objednala místo zirkonu brilianty ... rozdíl v ceně opravdu nebyl velký...
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Nocturno - my tam šli kvůli prstýnkům, ale jak jsem tam vlezla, tak jsem prohlásila, že to ani náhodu, a obracela jsem se a přítel řekl, že když už tam došel, že si vybere prstýnky u prvního stánku a basta, že po Brně lítat nebude! Tak jsem si zkusili 2 prstýnky u Rýdla, pak vedle byl ještě Rotax a tam jsem si nakonec vybrali, ale že bych to chtěla absolvova ještě jednou, to teda ne, na nějaké levy bych se vykašlala, a jak píšeš, chce to klid...my se naštěstí nedali rozhodit a paní jsme docela při výběru potrápili :-D
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahojky, nevíte někdo, jestli bude na jaře 2010 v Brně nějaký svatební veletrh? :-)
Profilova fotka
misicka -- já vím, jen že bývá ve Futuru vždycky v únoru kolem Valentýna,,,
Profilova fotka
myslim ze 7. a 8. brezna, nebo jak je ten vikend.. :-D
Profilova fotka
jo ve futuru bývá svatební veletrh a býval i na výstavišti, ale ten už asi není.
1
2
5

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?