Ustoupit, nebo na to ma pravo?

Ahoj, predevcirem mi muj mily oznamil, ze prijedou jeho dva kamaradi a jeden z nich nema kde spat...domlouvaji si chlastacku.....na jeden vecer....a on si s nimi domluvil, ze tu jeden z nich prespi....jeste nez se me na to zeptal....a pak mi to oznamil, ze teda jestli mi to nevadi...podotykam, ze jde o to, ze mame maly byt, jedno manzelske loze...a tudiz bych musela jit spat k nasim....mame byt spolu, neni nikdo pristehovany k nikomu....dost me to vzalo....a on se urazil, ze jsem hned nerekla jo jasny, potahnu pryc....nevim, kdyby u nas chtel spat, nic ptroti tomu, udelam jim jidlo, ustelu, pujdu si na vinko a at si prijdou kdy chteji....ale ze me posle z naseho bytu, prijde mi to divny....co myslite? jak by jste se zachovali vy?
@kacenkanevesta Já bych šla přespat k rodičům sama od sebe, představa, že se večer vrátím do malého bytu, kde bude zřejmě dost ovíněný cizí člověk, brrrrr. Ale vadilo by mi, že se se mnou partner předem nedomluvil a že mě on posílá pryč. Aby se to nestalo zvykem :-p Ale zase, aby mi někdo úplně cizí spal v posteli, to by se mi taky nelíbilo. Taky by si kamarád mohl ustlat třeba na zemi a ty spát normálně doma.
Tedy na tvůj dotaz: právo na to určitě nemá, pro jednou bych ustoupila, ale vyjasnila bych si, že to je poprvé a naposled, protože ty jsi tam doma stejně jako on a tohle se dělá opravdu jen po vzájemné předchozí dohodě. Jak by se líbilo jemu oznámení, že zítra spí jinde, neboť tobě přijde návštěva ? :-D
@meandra presne to jsem milemu navrhla se smichem a on ze kdyz sezeneme matracky, proc ne, ale jeste k tomu pribyl jeden jeho kamarad, a vlastne to as bude takova rozlucka se svobodou, takze asi pro jednou, jak piste, ustoupim, ale at to neni pravidlo....ale reknu vam, poprvy jsem zustala paf, on to poddal tak hnusne, ze jsem nebyla schopna slova, pak jsme si to vysvetlili....diky :-)
@meandra nakonec me jeste napadlo, ze mozna pojedu na cely vikend na chatu a pojmu to taky jako rozlucku :-D aspon si odpocineme....hlavne, po vikendu prijedu a nebudu se RADSI na nic ptat, jezis, doufam, ze nam z bytu zbyde aspon ta postel po jejich kalbe, jednu jsem uz presne s temi kamosi zazila a myslela na to jeste mesic, hruza des :-D
@kacenkanevesta Zmizet na celý víkend a udělat si svou rozlučku by asi bylo nejlepší. Ale radši bych si ji uspořádala doma já, protože holky přece jen nejsou takový čuňata ;-) a hezky bych si tak byt ohlídala. Nemohl by s kamarády na ten víkend odjet na tu chatu on?
@meandra no jeste padlo ze pojede on za klukama, ale to bych radsi eee, vis, jak to dopada, kdyz chlap zmizi na vikend :-N
Profilova fotka
@kacenkanevesta My jsem si pořídili nafukovací matraci, protože máme taky pidi byt a občas se naskytne někdo, kdo tu chce/potřebuje přespat.
@jipe no diky vam holkam uz ze me odpadl prvotni "náser" a necham ho, at si taky uzije, ja zmizim a uvidime....ale psa si beru!!! :-D :-D :-D jeste by ho ozrali, cunata :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?