Twilight sága-současná mánie

Profilova fotka
Ahoj všichni, momentálně žiju touto upíří ságou.Čtu ted 3.díl,4. díl na mě čeká a moc se na něj těším,mám zatím všechny 3 filmy...Je tu ještě někdo tak nadšený? :-)
Profilova fotka
Ahojky, i já jsem nadšenec. Všechny knížky jsem přečetla doslova jedním dechem, ale nejlepší je podle mě stejně poslední díl. Protože jsem se hrozně těšila, až se stane upírkou :-) Jsem pak zvědavá na film, který má být na dva díly.
Profilova fotka
@radus2011 Jsi přesně jako moje kamarádka.ta taky říká,že je nej ten poslední díl.Ukázky posledího dílu vypadaj supr,jsem zvědavá,ale budou nás napínat...Na 2x...to nepřežiju.určo to utnou v tom nejlepším.A máš pravdu...Čte se to fakt nádherně.Já jsem na tom momentálně závislá.propadla jsem tomu a každou volnou chvíli se věnuju bud čtení nebo filmu.připadám si jak puberták... :-D
Profilova fotka
Pro mě ta knížka byla tak čtivá, že jsem se do toho dokázala vžít :-D. Jsem hlavně zvědavá na tu jejich dcerunku :)
Profilova fotka
@radus2011 přesně.Taky u toho občas měním grimasy...prostě ta spisovatelka je geniální. :-) Joooo,Renésmé... :-) vypadá krásně ta holčinka ve filmu.
Profilova fotka
@porodnibabka Ahoj, taky se hlásím jako závislák... Já jsem dostala první díl předloni k vánocům, napřed jsem to odložila bez nakouknutí coby "blbost" a až asi po měsíci, když jsem neměla co číst, jsem to ze zoufalství otevřela a okamžitě jsem tomu propadla... No a od té doby jsem si nakoupila všechny díly, ještě komix, a ještě jsem si postahovala na netu nedokončený Midnight Sun plus ještě všechny ofiko díly v jazycích, které se učím (anglina a ruština) - abych měla nějakou zábavnou praxi... takže to mám celé vlastně už přečtené 3x :-D No jsem cvok, no... Jedině když už jsem neměla co dalšího číst, tak jsem zkusila kouknout na film, ale přišel mi tak strašně s prominutím děsnej, že jsem nevydržela ani 15 minut :-N No ale za prvé to se mi stává skoro u všeho, co napřed čtu a pak teprve vidím film, a za druhé ono je to pochopitelný, ty knížky se nejmíň z poloviny zabývají tím, co si postavy myslí nebo jak se cítí, prostě vnitřními prožitky a to se do filmu faaaakt těžko převádí...
Profilova fotka
Jo a ještě bych doplnila pro ty, co přečetli všechny knížky a nemají dost, a zároveň čtou v angličtině, tak na www.fanfiction.net se dá najít podle mého dost kvalitní fanfiction na stmívací téma :-)
Profilova fotka
@romcovaklarka to máš pravdu...Třebas ten první filmovej díl se mi nelíbí.Zatím se mi nejvíc líbí 3,ale asi proto,že 4 není natočená.Robert skvěle hraje Edwarda.tak nějak si ho opravdu představuju.Já ted čtu Rozbřesk a hltám to tak,že za víkend jsem to téměř přečetla celé,kdybych měla víc času.
Profilova fotka
@porodnibabka To jo, Robert je fakt dobrej Edward, ale Bella se mi moc nelíbí :-N
Profilova fotka
@romcovaklarka :-D :-D No,ona je krásná,ale ted už na ní taky koukám jinak...je taková drzá,voráchlá...ale v tom filmu to není vidět,naštěstí,ale skutečnost je jiná.Jacob taky moc nesedí,ale i tak je pěknej... ;-)
Profilova fotka
@porodnibabka Jo, to je fakt - Jacoba jsem si představovala úplně jinak, ale pěknej je, to je fakt ;-) Ale stejně, knížky jsou knížky x-) Ještě jsem si v Anglii koupila Krátký druhý život Bree Tanner, nebo jak se to v češtině jmenuje a je to taky moc hezké. Člověk si fakt přeje, aby to s ní dobře dopadlo... i když ví z Twilight ságy, že nedopadne...
Profilova fotka
@romcovaklarka Jsem ted už skoro nakonci Rozbřesku a už jde do tuhého...jsem zvědavá...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?