Svatební show, Brno 2012

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, chystáte se některá o víkendu na Svatební show v Brně ve Wannieck gallery? pište názory,postřehy a komentáře. co si třeba myslíte o té soutěži o svatbu zdarma?
Profilova fotka
@stastnanevesta My se tam chystáme, ale o tu Svatbu zdarma soutěžit nechceme... nemáme rádi, když nám někdo nalinkuje, jak to musí vypadat :-D Ale jsem zvědavá.... nikdy jsem v Brně na žádném veletrhu nebyla, tak snad překvapí mile :-)
Profilova fotka
@limda a kdy se tam chystáte? třeba se tam potkáme :-) my soutěžit taky nebudeme myslím,že tenhle veletrh by se Ti mohl líbit, loni mě docela překvapil a líbilo se mi to ze všech veletrhů tady nejvíc :-)
Profilova fotka
@stastnanevesta Jé Jani já tě tam viděla,mávala jsem a chtěla jsem tě pozdravit a ukázat přítelovi, akorát ty sis mě asi nevšimla a pak ses mi někam ztratila a viděla jsem Vás až když jsme odcházeli :-( Ale teda musím říct, že naživo Vám to sluší o strašně moc víc, byla jsi taková pořád usměvavá, to bylo hezký :-) Vybrali jste něco? Já musím říct, že my dopadli úspěšně... pravděpodobně jsme vybrali oznámení i prstýnky :-)
Profilova fotka
@limda tak to mě mrzí,že jsme se minuly :-| ale věřím,že to není naposled. Ona tam byla spousta lidí,ale věřím,že se nám snad do svatby podaří se sejít ;-) Moc děkujem za poklonu,že nám to moc sluší, je to od tebe moc milé :-) Já se usmívám,když mě něco baví a když mám vedle sebe svojí lásku ;-) My dopadli skvěle,zadali jsme oznámení,v pondělí by nám měli poslat text na korekturu a pak už bude do týdne hotové ;-) my koukali po prstýnkách jen tak a neměli bychom si co vybrat. Povídali jsme s naším fotografem a kameramanem a máme další pěknou společnou fotku :-)
Profilova fotka
@stastnanevesta Tak to se potom můžeš s tou fotkou pochlubit... my máme úžasnou fotku z toho fotokoutku v tom rámu, jestli si uvědomuješ :-) Ale jinak se mi tam moc líbilo, nějaké velké očekávání jsem neměla a bylo to stokrát hezčí než v Praze... mrzí mě, že jsem na tenhle veletrh přišla až teď, nejraději bych jela i příští rok :-D Ale ty naše prstýnky mě hrozně potěšily, jsou úplně jiné než jsem myslela, že budeme mít... ale ty Vaše se nám taky hrozně líbí, přítele moc zaujaly, ale neboj... včera jsme si řekli "To jsou oni" ;-)
Profilova fotka
@limda myslím,že jsem vás možná tam viděla,ale nevím. Taky se pochlub s tou fotkou :-) ten veletrh je skvělý a líbí se mi :-) naše prstýnky se Vám líbí,jo?no super :-) mě zase strašně potěšilo to oznámení :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?