Sleva na půjčovné v Adině - kdo se přidá?

Ahoj nastávající nevěsty, byla jsem si vyzkoušet šaty v Adině a vybrala jsem si. Paní mě upozornila, že můžu získat až 50 % slevu (každá z nás), když si šaty přijdeme zamluvit ve stejný den (vyzkoušet můžeme každá zvlášť), ale zamluvit (a zaplatit zálohu) musíme společně. Když nás bude 5, sleva bude 50%, když 4, sleva 40%....atd. Prosím, přidá se někdo? Myslím, že to za to stojí. V případě zájmu mi prosím napište na petula.ko@post.cz Petra
Divné :-( . Svatba je moje trochu intimní záležitost...
a co přesně ti na mém návrhu přijde ohrožující tvoji intimní záležitost? Jde přeci o omezení nákladů a ne intimity :)
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Mě to přijde jako docela dobrý nápad.Nejsem zastáncem toho vyhodit za svatbu nehoráznou sumu, je to krásný zážitek a snad jen jednou za život, přesto si myslím, že jsou důležitější věci, do kterých by pár měl investovat než zbytečně utrácet za svatbu obrovské peníze, jen aby se člověk ukázal před známými. Tím nechci nic naznačovat, je to jen můj názor. Ani si, holky, nemyslím, že to peťula myslela tak, že by si někdo kvůli slevě musel běžet vybrat šaty přímo tam.Spíš možná chtěla naznačit to, že kdyby tam někdo z budoucích nevěst zašel a některé se líbily, ať dá vědět a domluví se na společném zálohování.Určitě to nemělo vyznít jako hromadná akce. ;-) A já si říkám, že kdybych o téhle nabídce slyšela a termín by mi vyhovoval, určitě bych se kouknout do toho salonu zašla...třeba by se mi tam zrovna nějaké líbily....a když ne, tak si přeci žádné brát nemusím.... ;-) Nehledě na to, že většina nevěst má stejně šaty stejné jako každá druhá, téměř hladké, s nějakými těmi třpytivými kamínky a lehce rozšířená sukně, samozřejmě korzet bez ramínek, co jiného můžou půjčovny nabízet :-p Takže je celkem jedno, kam zajdete...tak proč nevyužít slevu.Snad tím nikoho neurazím.
manzelinka: Děkuju :) Přesně tak jsem to myslela
Profilova fotka
dobrej napad petu, jen bude blby, az si vas vsech pet vybere stejne saty :-D
Josefka: i to není problém, třeba se nestrefíme do stejného termínu :-p 8-)
škoda holky... já je zamluvila v srpnu.. jnak bych do toho s váma šla..
Profilova fotka
dobrý tah majitelky ale sleva za to stojí neeee
Profilova fotka
Teda to je super napad! Ja si pujdu saty vybirat az nekdy v unoru,tak jestli tu jeste budete tak dam vedet! Ziju v Anglii a tady takovyhle akce, slevy atd delaji vsude a je to super. Prijde mi ze v Cechach se lidi jeste jakoby stydi, ze maj neco ze slevy :-| Nechapu to. Nemyslim ze by to ohrozovalo nici intimitu, spis si myslim, ze Petula.ko je sikovna nevesta! ;-) Proc platit 12tis kdyz muzes mit to same za 6? A usetrene penizky muzou jit na neco dalsiho uzitecneho! ;-)
Článek se načítá
Profilova fotka
Na svatbe je itnimni leda tak cesta z obradu a svatebni noc, jinak je clovek porad v jednom kole a s lidmi. To uz podle me hranici s nejakou poruchou, kdyz ma nekdo pocit, ze kdyz se pet dam sejde ve svatebnim salonu a slozi u kasy zalohu na svoje saty, ze je to narusovani soukromi.
Profilova fotka
Mně to taky přijde jako dobrá cesta jak ušetřit :-) Co je v tom za nátlak? Pokud někdo plánuje šaty v Adině půjčit anebo jít tam šaty zkoušet, tak proč neušetřit? :-)
věřim, že se pět chytrejch nevěst najde, proč nevyužít tak pěknou nabídku. To že si vyzkouší šaty najednou není nic co by omezilo intimitu kolem takovýho cirkusu jakým je svatba ;-)
Profilova fotka
skoda, ze sem si toto neprecetla driv :-( v patek sem v Adine byla a pani mi o teto akci nic nerekla :-( Nasla sem tam jedny krasny, ale chteli za pujceni 8 tis., taxem nakonec skoncila v Andelskym studiu, kde maji akci na pujceni do konce zari za 6 tis. s vymenou satu za novou kolekci zdarma do konce roku. Je videt, ze se salony snazi nevestinky nalakat na akce, skoro zadna nechce dat mailant za pujceni satu....
Profilova fotka
Mayenkla, podle zakladatelky se to nemusi zkouset sspolecne, staci jen spolecne prijit a podepsat to.
jj mění tam akce každý měsíc.. v srpnu byla sleva 1000kč a bedna šampusu:-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?