Praha a okolí - červenec 2011

Profilova fotka
Ahoj holky, přidejte se, kdo máte svatbu v daném čase :-). Ať můžem porovnávat co máme a co ne :-). My zatím jen termín a fotografku. Jo a mám botičky ;-) .
Ahoj, taky se chceme brát v červenci ;-) Ale zatím teda nemáme skoro nic, jen spoustu nápadů - momentálně vybíráme místo a ještě jsme napevno nedohodli ani termín...
Profilova fotka
My taky právě hledali místo, a buď se nám v Praze nic nelíbilo a nebo to bylo špatně přístupné, a to nejde, vzhledem k našim babičkám :-). Jo a taky jsme nechtěli na úřadě. A nakonec nás zaujal Hotel na Zámečku v Uhříněvsi, sice se tam musí platit, ale je to tam moooc pěkný. Ale jestli budete mít ten termín, tak byste měli svatbu den před náma :-).
Já se vždycky chtěla vdávat na zámku, ale příteli to všechno přijde kýčovité, on by nejradši jen obyčejnou radnici, což já zase nechtěla ani náhodou... tak jsem nakonec podlehla a vybíráme z oficiálních obřadních míst, ale naštěstí se najdou i docela hezká, zámecká :-) No, tenhle termín se nám líbí, ale babička má v ten den svátek, tak nám to mamka vymlouvá, že se to nehodí - tak uvidíme!
Profilova fotka
Tak jsem zvědavá, co vyberete :o). Ale určitě něco moc pěknýho. Já myslím, že vůbec nevadí, že má babička v ten den svátek, pokud se vám to datum líbí, tak ho mějte. Myslím, že i babička možná bude ráda, když pak budete mít výročí, tak si na ní hned vzpomenete :-).
Já jsem na to taky zvědavá ;-) A to datum ještě uvidíme, no, nejsme si pořád jistí... Trochu se taky bojíme, aby nebyli naši kamarádi (určitá část ještě studuje) někde na prázdninách, tak zvažujeme, jestli nevybrat něco spíš na začátku července :-D
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?