Nenašel by se někdo?

Ahoj holky, obracím se na vás s prosbou. Jsem z centra Ostravy a včera se u našeho paneláku objevilo malé kotě, krásné, mourovaté. Vypadá spokojeně, ale samotné na ulici žít asi nemůže, mám strach, že ho zajede auto, nebo mu někdo ublíží. Byla jsem ho zrovna nakrmit, tak mělo řádný hlad. Ráno za ním zajdu zase. Já si ho vzít nemůžu, protože už máme doma dvě miceny a s manželem často jezdíme za rodiči, takže každý bere jednu mícu a s třetí bychom to nedali. Nenašla by se tady nějaká hodná duše, které by nevadil doma mourovatý mazel? Kotě je opravdu překrásné.
Profilova fotka
Ahojky, v tomhle se tak trochu angažuju, co zkontaktovat nějaký nejbližší útulek? Tam by mu dali střechu nad hlavou a dlabání a pomohli najít nový majitele. Lepší řešení než ho nechat venku napospas. :-|
no, napsala jsem kamarádům a na jedny stránky, které jsou pro pejskaře, kočkaře a prostě milovníky zvířat, tak třeba se někdo najde. Rovnou jdu ale napsat do útulku. Už mě tam snad i budou znát. Před Vánoci jsem tam sháněla místečko pro jednu kočičku, která se mi ale ztratila zrovna, když se našla zájemkyně:(
Profilova fotka
Určitě tam písni nebo zítra zavolej, oni se oni postarají... a dej vědět, jak to dopadlo. ;-)
Už jsem tam napsala, ještě jdu udělat letáček, který zítra manžel odnese na veterinu. Tady na paneláky ho radši rozlepovat nebudu, protože se najdou i takový blbci, kteří by tomu koťátku šli něco udělat.
Profilova fotka
Tak si ji vem aspoň na tu chvilku, než najdeš aspoň to místo v útulku. Takovy prťavy koťátko samo v centru Ostravy :-(
Profilova fotka
Jsi hodná, kdybych mohla být nějak nápomocna, tak houkni. A držím palce. :-)
alllousek: Já vím, taky se o něj bojím a celý den ho vyhlížím z okna, ale domů si ho vzít nemůžu. :-( Je mi z toho hrozně smutno a tak se budu snažit o sto šest, aby bylo co nejdřív u někoho doma, nebo alespoň v útulku.
sfings: děkuji moc z a držení palců, doufám, že to dopadne dobře.
Profilova fotka
To je škoda. Já bych tu měla taky každýho toulavýho psíka nebo kočičku, kdyby mě rodina nebrzdila :-N Taky držím pěsti, ať co nejrychleji někoho najdeš.
Ahoj holky, tak dneska si měla přijet paní z útulku pro koťátko, ale to je někde fuč. Doufám v lepší variantu a to, že si ho někdo vzal. Nabídla mi, že může přijet i večer, tak se po něm půjdu určitě ještě podívat. Včera jsme ho s manželem našli v osm večer, jak honilo nějaké dvě babky, které si ho ale vůbec nevšímaly:( Nechápu, že ho alespoň nepohladily....Tak držte palce, třeba se ještě objeví!
Profilova fotka
To je škoda. Snad ho najdeš, protože já už v dobrotu lidí moc nevěřím :-(
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?