Leden 2010

hola hola, je tu nějaká lednová nevěsta???javascript:addEmoticon(':-)','vBody')
ahojky,já jsem s přítelem únorová svatba 2010,jaké volíš vyzdobení a šaty???? x-) :-)
nazdárek, já jsem vždycky chtěla princeznovské, ale teď jsem se byla dívat na výprodej do salonu a zamilovala jsem se do stylu Marylin Monroe a ty jsem si taky koupila, stály mě jen 4000, takže maximální spokojenost. K tomu budu mít boa, takže takové retro 50.léta :-) vyzdobení nám udělá restaurace, jenom jsme si vybrali podle fotek...a copak ty?
Ahoj kiku, tak jsem tady v lednu:-) Původně jsme plánovali taky leden, na výročí seznámení, ale nějak se nepodařilo najít vhodný termín tak, aby se to nekřížilo s narozeninami našeho dítka, takže to bude až v únoru. Ale že je nás tady zimních po málu, že :-D ... A proč jste se vlastně rozhodli pro svatbu v zimě?
ahoj july, ani pořádně nevím, kdy to poprvé padlo, prostě tak nějak asi řed rokem jsme si řekli leden 2010. :-) myslíme si, že to bude "netradiční", snad nám popřeje štěstí, bude kopa sněhu a vyjdou nám krásné fotky a kdyby na nich i sněžilo, tak by to byl pěkný bonus :-D taky je to myslím výhoda, protože se málokdo vdává v zimě, tržby jdou po vánocích dolů, takže každý bude rád, že si u něho něco objednáme a budou na nás mít víc času, než když to tady holky dělají v létě a hospodu si musí rezervovat pomalu rok předem...a odkudpak jsi? a co všechno už máš zařízeného?
tak drzim palecky, snad ten snih vyjde, to bude jako z pohadky o Popelce:-), videla jsem tu par zimnich svateb a byly naaadherne. A mas pravdu, urcite se vam bude vse v zime shanet lip ;-) ja jsem z Prahy a zarizovat tolik nemusim, spojili jsme totiz dovolenou se svatbou. takze mame zajistene letenky, zamluveny hotel, prave vcera jsem rezervovala fotografa a prisly mi saticky na prevleceni. a co uz mas zarizeneho Ty? koukam, ze zatim nemas pripravne album...
dívala jsem se na ty tvoje přípravné fotky, teda to je nádhera :-) já chci taky :-D nejlepší jsou ty žabky, co mají chlapi obuté :-D nakolikpak vás to vyjde, jestli se můžu zeptat? já to s tím albem trošku flinkám. trošku víc...něco tam dám, ať to tam nezeje prázdnotou, ale jinak zařízenou máme hostinu, obřad a mám koupené šaty. teď začínáme uvažovat o pozvánkách, ještě nejsme úplně rozhodnutí...
tak už jsem si do těch příprav dala nějaké foto, tak kdyžtož mrkni, ju ;-)
juuu, máš nádherný zásnubáček! psala jsem ti i o šatech do ip, tak snad došlo :-) no o oznámeních taky uvažuju, docela mě láká to utajit a poslat až oznámení, když se vrátíme a udělat potom pro rodinu nějakou komorní večeři. tedy, jestli to vydržím a neřeknu... :-D Jinak mám doma ty šatičky na převlečení, trošku je požehlím a dám fotku do alba. Kupovala jsem poprvé šaty přes net, jen podle udaných cm a naštěstí to vyšlo, sedí dobře. Stály necelých 700, tak jsem si říkala, že když mi nebudou, že je zase prodám.
teda a ženicha budeš mít fešáka, to je super výběr! Ten kabát je šmrncovní!
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale řeším problém okolo svatby. Zjistila jsem, že jsem těhulka, takže svatbu budem muset trošku uspíšit, takže bude zimní či brzojarní (termín porodu mám koncem června). Můžete mi poradit, kde se dělají obřady i v zimních měsících? Pokud možno Střední Čechy, ne radnice a ne kostel. Zámky jsou bohužel povětšinou zavřené, takže fakt nevím kde. Můžete i prosím poradit,třeba, kde budete mít svatby vy? MOc mi tím pomůžete, díky.
Sven myslím, že nebude problém kdekoliv. Jen si to zkus obvolat. Mrkni na náš termín a všude byli velmi vstřícní :-)
Článek se načítá
ahoj sven, moc gratuluju k miminku. moje kamarádka měla svatbu v hotelu pod karlštejnem, jmenuje se Romanticky mlyn Karlstejn, zkus tam zavolat a optat se. je to tam moc pekne. ted me nic jineho nenapada, pokud tedy nechces Prahu...
Profilova fotka
Julyannne - Díky za gratulaci. V Praze kromě radnic je možnost v zimě kde? Já chtěla svatbu na hradě Houska, jenže tam oddávají až od května, což by asi v 8.měsíci těhu nebylo úplně ideální.
No třeba, co mě rychle napadá Libeňský zámeček spadá pod Prahu 8, jsou tam dvě možnosti, buď obřadní síň radnice (to asi nechceš:-), ale druhá možnost je zámecká kaple, kde se oddávají civilní svatby. Potom Villa Voyta, najdeš na netu. Hotel Čertousy v Horních Počernicích, pak existuje odsvěcený kostel na Praze 5,jmenuje se Sacre Coer, kam chodí oddávat z úřadu pro Prahu 5. Teď už mě rychle nic nenapadá, kdyžtak ještě napíšu:-) Jo ještě ve středních Čechách zámek Loučeň, nádherný místo, sestra tam měla svatbu, na stránkách nabízejí svatbu v zimě ;-)
Profilova fotka
julyanne - díky moc za tipy :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?