5000ka je tu...

Profilova fotka
Ahoj nevesticky, tak sme sa dockali :-) Vcera ste na beremese.cz prekonali 5000 navstev 8-) Uz som aj uvazoval ci to sem pisat, lebo sa mi zda ze kazdy mesiac oznamujem dalsiu tisicku, ale 5000ka je predsa len okruhle cislo. Takze vam gratulujem k tomuto "vykonu" a verim, ze aj do buducna bude pokracovat v tomto tempe (kym to nezlozi server :-)). Majte sa krasne. bob
Profilova fotka
Vůbec se nedivím, že nás sem chodí tolik, je tu partička prima lidí. Bobe díky moc :-D
Tak to je super :-) Bobe děkujeme za to i tobě :-)
To je super, moc gratuluji Bobe aj Majko, je tu prostě spousta skvělých lidiček, dobrá inspirace ....
Bobe a Majko, gratuluji ;-) A díky za takové fajn stránky!
Velká gratulace a díky za Vaší skvělou péči :-) !!!
Profilova fotka
ahojte nevesticky, uz ani nejdem na to zakladat novu temu lebo by ich tu bolo prilis vela :-), ale len tak pre zaujimavost vcera ste tu spravili 6186 navstev cim ste prvy krat prekonali 6000 ku! ;-) prajem vsetkym prekrasny den! 8-)
Bob děkujeme za super stránky a gratuluji ;-)
Velká gratulace !!!! je to super.. a jen a jen zásluha Vás ;-) !!! Měli by Tobě a tvým kolegům zvýšit plat ;-)
Moc gratuluju! A děkuji za tyto stránky plné inspirace a rad... ;-)
Profilova fotka
meluzina: kolegov zial nemam :-(, ale zato mam jednu moc fajn kolegynku a to je moja manzelka majka :-). A kedze nemame sefov, tak neviem kto nam tie platy zvysi :-( ;-)
Profilova fotka
bob dík za superní stránky, a plat si zvyšte navzájem :-D moji rodiče si taky šéfují sami a už 15 let společně a jeden den je šéfem mamčí a druhý táta.
Nika : myslím, že to je dobrý nápad :-) Co Ty na to Majka a Bob ? ;-)
Článek se načítá
Majka a Bob...myslím,že jste krásně bohatí...máte nejen jeden druhého,ale díky Vám jsme bohatí také,těch rad,pomocí,přátelství..... to se penězi nedá vyrovnat...díky za vše! ;-)
Profilova fotka
maci souhlasím, nejsu to jen svatební stránky ale i stránky pro život, moc mi tu hodně lidí pomohlo ve chvílích opravdu chmurných a ne tak veselých jako svatba, těch které taky k životu bohůžel patří. ještě jednou díky a taky trochu omluva za naše JTSP které neustále zatěžuje fungování serveru, ale je pro nás mnohé životní nutností - legální závislostí :-D
Profilova fotka
Ahoj nevesticky, buduce nevesticky a novomanzelky a vsetci ... :-) Dakujeme za podakovania, sme moc radi ze to tu tak pekne funguje (vacsinou ;-)). Inak aby som neodbocoval od temy, vcera ste prekonali 7000 navstev za den (uz fakt cakam kedy ten server lahne :-), ale on sa drzi zubami nechtami). Pekny den prajem vsetkym (nam tu dnes konecne vykuklo slniecko x-))
Jeee, opět super a gratuluji :-) je vidět, že je to super server, jak by ne, spousta inspirací, super lidičky, prostě vše ok, no skoro, bob, ale ty určitě víš co mám na mysli, to mě mrzí ;-)
Bobe, gratulace ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?