18.červenec 2009

Ahojky všem nevěstám, které pripravujete svatbu na termín 18.7.2009 :-) Chtěla bych s vámi probrat, co už máte zařízené, připravené a tak :-D My budeme naši svatbu ladit do kombinace červeno-bílo-champagne. Nyní se ještě rozhodujeme nad místem konání. Uvažujeme o zámku v Chlumci nad Cidlinou a zámkem Nové Hrady. Holky, chci se zeptat. Kdy půjdete zamluvit termín na matriku?
Halo, nevěsty chystající svatbu 18.7.2009 ozvěte se :-)
haló, haló, neříkejte, že se vdávám sama :-) ;-)
Profilova fotka
Ahojky, vdávám se 17.7.2009, tak doufám, že se tu můžu přišoupnout:)
Profilova fotka
Holky, už je tu diskuze s termínem červenec 2009, tak se přidejte .-)
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahojky,tak se na tenhle termínek také hlásím,jen škoda,že tu asi hodně dlouho nikdo nebyl ;-(
jindraa pojď do července 2009 tam je nás víc
ahoj, já se vdávám také 18.7.2009, rozhodli jsme se to řešit vše asi před měsícem, takže vše v chumlu :-) termín v kostele máme, teď už jen zbývá ten zbytek! hodně štěstí ;-)
Profilova fotka
Ahojky, tak já se taky budu vdávat 18. 7. Už nám chybí zařídit cukroví , dort, doladit prstýnky, komplet květiny, kopit moje spodní prádlo, ženichovi košili, zařídit svatební noc...takže asi tak....
Profilova fotka
Ahojky krásné budoucí nevěsty :-) , nebudete sami to se nebojte už jsem další komu se termín 18.7.2009 blíží,ale už se nemůžeme dočkat ;-) .Už máme téměř všechno zařízené a pouze doladujeme maličkosti a jak jste na tom Vy?Mějte se a určo písněte moc se na Vás těším s pozdravem Ilonka :-D
Profilova fotka
Ahoj nevěsty :-) My máme s přítelem svatbu také 18.7.2009 na zámku v Roztokách.Už se mooc těším...Míša
Profilova fotka
Taky se hlásím :-)
držím pěsti pro štěstí!!!
Článek se načítá
Ahojky já mám svatbu 17.7.2009 a už se to pomalu blíží. :-)
Profilova fotka
Je tu některá z Vás která bude mít obřad na NOVÉ RADNICI V BRNĚ?A jak to řešíte s tým blbým rozkopaným DOMINIKÁNSKÝM NÁMĚSTÍ.Já budu mít limuzínku a nemám se jak k Nové Radnici dostat tak jsem pěkně naštvaná a hlavně ve stresu ]-( .Jak se tam dostanete Vy.Ale co je pozitivní zprávička tak je,že za neuvěřitelných 8dní je ze mne PANÍ :-) ;-) :-o :-D x-)
ahoj,já mám potíž se svým kostelem,včera na něm začali stavět lešení a v plánu mají schazovat střechu, takže stres a nervy také pracují :-( jinak ano, ještě pár minut je to 8 dní a po půlnoci je to již 7!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Profilova fotka
Ahojky to je strašné co můžou tak přes léto či prázdniny všechno rozkopou a zkazí.Dnes jsem to byla obkouknout a můžu říci,že je to ještě horší než minulí týden a daleko složitější.Vůbec neuvažují,že to ostatním komplikují a navíc úplně zapoměly na NAŠE SVATBIČKY. :-S
ahojky, no já si dnes to lešení obrečela, byli jsme se tam kouknout, jak to tam vypadá a nahlásit dělníkům, že ve čtvrtek tam jdeme uklízet, byli na nás vulgární a fakt hrubí, nechuť ke všemu, mají skluz a děs běs, fakt jsem spontálně brečela, ale nedá se nic dělat.... držím, a´t to výjde, jak má!!! papa ;-)
Profilova fotka
Ahojky tak tomu ja rikam katastrofa,to nemuzou myslet vazne.Ale co nadelame kdyz jsou vsude chytri a vse delaji pres prazdniny blbecci ]-( .Jinak jsem prave prisla z predposledni zkousky saticek tak se uz strasne mooooc tesim.Mej se mocinky pekne a drzim palecky at ti to dobre dopadne.Pa pa pa :-)
Profilova fotka
Holky, nenechte se rozhodit rozkopaným náměstim, nebo lešením. Bude to Váš den a vy buďte od rána spokojené a v pohodě, bez nervů z věcí, které stejně už neovlivníte. Moje svatba taky proběhla trošku jinak než jsem si to plánovala, ale jsou věci, se kterými prostě neuděláte nic, jako např.počasí, které nám taky nepřálo i když na fotkách to tak nevypadá ;-) Věřte mi, že nejdůležitější věci jsou jinde a těšte se, že s Vámi Váš den přišli oslavit Vaši blízcí, rodina a kamarádi a na lešení a počasí se úúúúúplně vyprdněte ;-) Přeju Vám krásnou svatbičku, ať máte z ní ještě dlouho radost a nádherné vzpomínky a když slzičky, tak jen ty ze štěstí ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?