11.9.2010

Tak holky,která se přidá na tohle datum???
To jsem jedinná,která se vdává v tento den??
Profilova fotka
určitě nejsi jediná, ale spíš jsme už tak nějak shromážděné v tématu září 2010 ;-) já se budu taky vdávat v tento den, tak snad nám bude přát počasí :-)
Ahojky babenky, přidávám se k tomuto datumu :-) taky do toho praštíme 11. 9. :-D
Tak to je super, že nejsem jedinná..taky jsem se dívala na září 2010...holky, co už máte zařízené? Já teda skoro nic..ještě jsem nebyla ani na šaty...ani jsme to neřekli ještě doma..
Profilova fotka
zařízený máme obřad (teda datum je zamluvené, ale ještě jsme nebyli schopní donést na radnici vyplněné papíry), potom restauraci, zákusky (bude péct tetička), foto (kamarád) a kapelu. dál už máme velkou část výzdoby (koupené vázičky z Ikei za 12,- :) čajové svíčkya křišťál). takže v podstatě už zbývá jenom koupit organzu, zasýt na jaře kopretiny a objednat z Indoš svatební sárí. a je hotovo 8-)
Profilova fotka
jo a na oznámení a na vývazcích se pilně pracuje ;-)
No ty jsi šikula...já mám zamluvenou jen rastauraci,kostel a kapelu...toď vše...pořád říkám, že je ještě čas...vždyť já to neřekla ještě ani doma...
Profilova fotka
taky myslím, že je čas, hlavní je zařídit to nejpotřebnější a to už máš. na ty ostatní kravinky máme času dost, ale já si to fakt náležitě užívám. a chystáte nějakou zásnubní oslavu? my jsme to jenom oznámili a basta :-D chachá - další část splněna - sárí objednáno, teď jen cca měsíc čekat než dorazí, snad mi ho Indická pošta někde neztratí 8-)
sárí?promin,nevim co to je??? Zasnubni oslavu asi ne..jen to oznamime...ale nevim kdy...ja jeste nemam ani zasnubni prstynek...asi si to muj nejspis nechava na tenhle vikend,pac mam narozky,tak uvidim..
Profilova fotka
tak hodně zdaru, potom dej vědět jestli jsi dostala prstýneček ;-) (sárí - koukni do mého alba, mám jich tam několik, sice ne to co jsem objednala, ale pro představu...)
ahoj holky, tak se k vám přidavám...také máme ve stejný datum obřad od 13 hodin ;-) tak my zatím máme zamluvený obřad, fotografa, máme snubní prsteny a oznámení, jo a já mám zamluvené šaty, ale nevím jestli nebude změna ;-)
Profilova fotka
lidicka: máte náádherné prstýnky, přestně takové (ale bez té rytinky) máme po babičce, ale už jsou takové zašlé, takže si z nich necháme udělat nové. no a včera mi volal pan zlatník a řekl mi, že prstýnky, které jsem si vymyslela nepůjdou udělat :-( ale měla jsem vymyšlenou ještě jednu variantu a tu nám nacenil na 7.500,- za oba prstýnky, tak mám velkou radost, protože máme i svoje zlato, tak nás to vyjde tak na 1.500 - 2.000,- jupííí
Článek se načítá
ty jo tak to je fajn cena, jinak děkuju za pochvalu :-N
Holky,no mela bych s tím pohnout..jak vidím vás,tak mám strach,ze nic nestihnu..urcite dam vedet,jestli dostanu prstynek...uz bych mohla,ale on vi,ze ja to cekam,tak asi hleda tu spravnou dobu,abych byla fakt prekvapena...no ale proste jestli si nepohne do konce mesice,tak to reknu doma bez ohledu na to,jestli nejaky prstynek mam nebo ne..jo a mate holky krasna alba:-)
helena: já taky nemám prstýnek a ani nevím, jestli ho dostanu a už to všichni ví ;-)
no,mě když se totiž někdo ptal,kdy se budu vdávat,tak jsem rekla ze nevim,ze se mi jeste nic neblysti na prste:-)
Profilova fotka
helena: prosímtě, co blázníš, šak to nejdůležitější už máš :-D :-D tož žádné stresíky, musíme si to jen a jen užívat ;-)
helena: já mám štěstí, že zatím nikdo zásnubní prstýnek vidět nechtěl... ale máš pravdu, že se mi to moc hlásat nechce... se bojím kdo se zeptá... a když to někomu už říkám, tak ruku strkám nenápadně za sebe :-|
ahojky holky, tak já už mám šaty, boty, máme prstýnky, vybranou restauraci jen ještě ne zamluvenou, vybrané oznámko, hotové vývazky... vybrané šaty pro Viky, přítel má vybraný oblek, jo a zamluveného fotografa jinak mě nic nenapadá :-)
Tak holky,uz jsem ofigo pozadana o ruku...vcera v den narozenin...a uz jsme to rekli i doma:-)
helena: a jaká byla reakce doma? povídej ;-)
no mamka se rozbrecela...a tatka si odesel zapalit...ale byli oba radi...buchli sme sampus a bylo...a u nich taky velmi dobra,byli moc radi..akorat maminky rekli,ze musi drzet dietu do satu:-)
helena: tak to máš fajn, že to takhle berou ;-)
a vasi to jeste nevi??
jj, ví... dali jsme jim k ježíšku puzzle... takže skládali, mám to i v albu ;-)
je,ja si nevsimla..jdu kuknout...jo ale jeste musim na sty,tak kde jsem byla,nic nemeli..nechci totiz korzetove..to uz vas ma moc holek..
já mám šatičky zamluvené, ale pořád mi nějak vrtají hlavou, každopádně se mi úplně změnil vkus... co se jedná o svatební šaty...nejdřív jsem chtěla velké princeznovské... vybrala jsem jednoduché bez vlečky... no a ted si mi zase líbí krajkové takové ty modely mořská panna
jinak mě kamarádka ještě vytáhla na zkoušení šatů, že prý se ujistím, že jsem si vybrala dobře nebo naopak si je rozmyslím
no ja uz musim taky zajit
holky a jakou budete volit kytku??Uz ji mate zarezervovanou???Budete mit nejakou,co mate v albicku??

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?