Zlaty Orel Ostravice

Profilova fotka
Ahoj 😇 Jsem tady uplne nova , tak doufam ze tady najdu co hledam :) No zajimaji me zkusenosti/nazory/fotky na Hotel Zlaty Orel Ostravice. Uz komunikuji s manazerkou (kdyz se ji zrovna chce odepsat 🙄) a silne uvazujeme ze tam bychom si prali svatbu. Nemohu se tam jet podivat, zijeme v cizine. Ma nekdo zkusenost zenusky? X Popr vite o nejakem krasnem miste? 24 osob. Nemohu najit nic co by me zaujalo. Ten Zl. Orel me jako jediny zaujal. No nez tam utratime xxx tak se chci ujistit ze je to spravna volba. Co se mi nelibi je velmi dlouhe cekani na odpoved & neochotnost byt trochu flexibilni 🤔 Tak nevim 🤔 Dekuji za odpovedi :) J.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Nikdo ?
Odpovědět
Ahoj, minulý rok v létě jsem tama procházela cestou na Lysou horu. Venku ten areál už vypadá trochu opotřebovaně...Vnitřní prostory jsem viděla jen v restauraci, na svatby mají nějaký jiný salonek. Známá tam měla svatbu minulý rok, ale pak měli jen oběd s rodinou a na odpoledne se kvůli ceně přesouvali jinam.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, byla jsem tam před třemi lety na romantickém pobytu, upřímně za mě : Rádoby luxus, který má svá nejlepší léta zřejmě za sebou a než přijde nějaká finanční injekce, tak prozatím před sebou. Vařili tam dobře, můj dobrý kamarád tam dlouhou dobu pracoval jako šéfkuchař. Vnitřek působí hrozně honosně, chladně a sice opravdu zámecky, ale pokud se nevyžíváš v hraní na princeznu, tak si asi nepřijdeš na své. Chceš mít svatbu na Ostravici nebo můžeš i jinde v okolí Ostravy? Sestra měla svatbu na zámečku ve Štáblovicích (Otice u Opavy).. není to tolik profláklé, personál je milionový a ochotný až se tomu ani nechce věřit :) Možná napiš svou představu prostředí, aby ti tady někdo pomohl s podobným místem ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?