Zkušenosti se svatbou ve Villa 603

Profilova fotka
Zdravím všechny :-) Chěla jsem se zeptat, jestli někdo měl svatbu na tomto místě a jaké jsou vaše zkušenosti? Také by mě zajímalo alespoň zhruba, jak to tam vyjde finančně - na stránkách jsem ceník pro svatbu nedohledala. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelamic Dobrý den, zjistila jste už nějaké informace ohledně villy 603? Svatbu budeme mít v příštím roce, ale tohle místo mě úplně okouzlilo, takže se mi už nic jiného nelíbí. Na internetu mají cenu 25tisic za víkend, ale zajímalo by mě co vše je v ceně započteno. Moc děkuji za info
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka Tehdy jsme si s paní volali a v té ceně měl být pronájem toho místa (od pátku do neděle), stoly, židle a bílé ubrusy. Potahy na židle si teď nejsem jistá. Jinak bylo nutné si domluvit vlastní catering a případnou osbluhu.
Odpovědět
Profilova fotka
@marcelamic moc děkuji to zní dobře, neni to nejmene a nemuzeme za svatbu uzratit uplne moc, ale misto dela hodne a tohle je opravdu kouzelne. Rozhodli jste se nakonec pro jiné místo?
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka Nakonec jsme zvolili místo, kde si nemusíme zajišťovat catering. Budeme mít svatbu v hotelu Freud na Ostravici. Co se týče nápojů, tak to nás vyjde samozřejmě dráž, ale jinak mají moc dobré ceny a máme to alespoň bez starostí :-)
Odpovědět
Než zjistíte ceny, tak si zjistěte, zda mají vůbec volno, Villa je obsazená rok dopředu, protože to tam je úžasné. My jsme jen byli hosté na svatbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@cigaro budeme se brát až 2020 možná ještě o rok posuneme, takže pro nás termín není problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?