Zimní svatba

Ahoj holky, poradíte mi? :-) Potřebovala bych nějaký dobrý tip na místo zimní svatby v Praze nebo blízkém okolí. Plánujeme svatbu na konec března, takže hledáme restauraci/penzion/zimní zahradu, kde půjde udělat jak obřad tak i raut pro cca 45 lidí. Aby tam byl prostor na tanec, mohlo tam pár lidí přespat a bylo to tam příjemné a cenově přijatelné. Existuje něco takového? ;-) Moc děkuju!!
Odpovědět
Ahojky, podívej se do tématu, které jsem zakládala já: http://www.beremese.cz/forum/misto-sv... Tam je tipů dost. Nakonec jsme se tedy nerozhodli ani pro jeden z nich, ale možná si vybereš. Kdy máte svatbu? V zimě je to podle mého super!
Odpovědět
Ahoj, děkuju, kouknu na to :o) Svatbu máme koncem března, to bude taky ještě zima, tak to chceme uvnitř. Aspoň se nebudeme muset bát o počasí a řešit jestli bude pršet nebo ne. Vy už jste si vybrali?
Odpovědět
My jsme měli svatbu letos v únoru (7.2.2015) a měli jsme obřad venku. Bylo to úplně super :-) Ale v Praze bych asi řešila taky nějaký interiérový prostor. Možná se ti stane že narazíš taky na to že některá místa je možné využít na svatbu pouze v letním období. My jsme dokonce narazili na to že námi vybraný termín nebyl ani obřadní den a nechali si za něj na matrice zaplatit.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj no to je parada konecne taky nekdo v breznu. vy na koncii a my na zacatku brezna 7.3.2016- taky hledame neco podobneho no hodne stesti pri hledani ja na tom stravil mesic denniho hledani na netu nez jsem neco nasel :-| no ted neco mam zarizeneho ale jeste se uvidi 8-)
Odpovědět
@myrei Ano, už máme vybráno, máme svatbu v půlce prosince. Nakonec jsme to ale udělali úplně jinak, obřad v kostele, hostina v restauraci v Tróji, ale bohužel teda bez ubytování. Ale zase jsme tam štamgasti :-) tak máme jistotu, že nám to nezkazí.
Odpovědět
@standalos A co jste teda nakonec vybrali? My máme pár tipů, tak to chceme začít objíždět a snad něco najdeme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mynasli v letnanech neco jako kulturak jmenuje se to letnanka mame to 1 minutu od baraku ale teprv domlouvame prohlidku tak nevim ale cena je 4000 na den poprip noc coz je fajne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@myrei vybrali jste si nejaky to misto na hostinu?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?