Zabavení hostů během focení

Holky jak máte ve svatební den naplánované focení? Kde a jak dlouho necháváte hosty, popř. jakou máte pro ně zábavu? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zábavu pro ně nemám:) Budeme mít focení po obědě... takže si myslím, že to je ten správný čas k odpočinku.... Takže po oběde rozkrájíme dort spousta si k němu dá kafe a cigaretku a budou relaxovat. A pak přijede už Dj a uděla dětskou diskotéku... a to myslím, že už by jsme se mohli vrátit dávám na focení maximálně dvě hodinky
Odpovědět
Profilova fotka
u nás svědkyně hosty veme na hostinu a nabídne jim kávičku a cukroví a my cca za hodku se vrátíme za nima a začne oběd.
Odpovědět
Taky máme focení po obědě a vidím to tak, že se v té době poodváží auta těch, co nebudou nadále řídit, bude tam kniha hostů nebo strom na otisky či něco takového (ještě to promýšlím). Doufám, že se to stihne max za 2-2,5 hodiny i s cestou. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hezký den, vzhledem k mým zkušenostem, doporučuji focení až po obědě ne před (byť to většina lidí má mezi obřadem a obědem). Jednak kvůli světla (mezi 11 a 14 hod bývá to nejhorší světlo na focení), druhak hosté se už těší na oběd (zvlášť pánové) a snaží se to urychlit, což fotografovi práci moc neusnadní. Zrovna včera jsem fotila svatbu a bylo naplánované focení před obědem, ale zvládli jsme tak 5 fotek a ženich už měl dost, protože mu byla zima a taky ten oběd no :o). Zábava během focení: je mnoho věcí, co se může dělat. Můžete promítat společné fotografie, já jsem měla k nim ještě krátké filmy od pixaru (např.: For the birds, Partly cloudy,...) také můžete udělat karaoke nebo různé hry.
Odpovědět
Na naší svatbě zabalil hosty začátek rautu a DJ s hudbou, takže se tancilo. Fotili jsme se až večer, dávno po obědě, prvním tanci i rozkrojeni dortu. Fotili jsme se asi hodinku, takže žádná dlouhá doba.
Odpovědět
Profilova fotka
@kaczuska My focení máme namyšlené tak po obědě, počítáme tak 2 hod. Jak již zde bylo psáno myslím, že to je ideální čas, rozkrájí se dort, dají si kávičku, cigárko, pak odvezou svoje auta a budou dovezeni našimi řidiči, poté tam bude pro ně nachystán bowling a kulečník, svatební kniha, strom atd. A Hodinu max hod a půl po našem odjzedu dojede kapela, tak se zabaví jejich laděním a budou pomale pouštěný nějaké písničky, takže by to mělo vydržet než dojedeme...:-)
Odpovědět
@pajaip za hodinu to urcite nestihnete :-) a fotit se pred obedem neni moc stastny napad....byli jsme tak na dvou svatbach a bylo to otřesný. ...pokud jim budete nabizet kolacky tak se jich nacpou a na obed uz jim nezbude misto....
Odpovědět
@kaczuska meli jsme foceni po obede...byli jsme tam cca 2 hodiny.....hoste mezitim dojedli obed a funeli po nem....prohlizeli si fotky co jsme tam meli vystavene...pro deti jsme meli detsky koutek tamze i tam se zabavili....no a jak jsme prisli tak se krajel dort.... Ono se s tim tak nejak pocita ze tam chvili nebudete, ale opravdu doporucuji fotit az po obede
Odpovědět
@simona007 My se fotili hodinu, ale je fakt, že jsme se fotili v parku před restaurací, takže žádné prejezdy, takže si myslím, že za hodinu se to dá krásně stihnout.
Odpovědět
U nás bude focení po obřadu, protože budeme mít profi fotografa placeného jen na 2 hodiny- obřad, skupinky, portréty. Přišlo nám zbytečné dávat více peněz za celý den, když momentky zvládne nafotit i rodina a kamarádi.
Odpovědět
Já plánuji focení dopoledne před svatbou,pak obřad,focení po obřadě s rodinou/svědky a pak rovnou na oběd a žádné odjíždění.Na všech svatbách co jsem byla je tento čas hluchý-hosté se nudí...
Odpovědět
Ahoj, my máme obřad od 16h a focení bude po obřadu, zhruba od těch 17h - až se dofotí skupinky a společné fotky. Koordinátorka hosty odvede na místo hostiny, kde na nás počkají. Musí si všichni přeparkovat, dají si zatím kafe, nebo tak a v 19h začne večeře. Pak už taky bude hlavně tma:-)
Odpovědět
Článek se načítá
@meduljenka5 a na kolik hodin mate obrad? My meli na 11:00 a vstavala jsem 06:00 a nedovedu si představit ze by jsme meli foceni pred.
Odpovědět
@kacenkakaca tak kdyz se nikam nejede tak ano
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad ve 13:00, a plánujeme focení po obřadu, hoste si budou moct sednout do altanku u kostela a budou tam mít malé občerstvení, pití a kafe, snad se nějak zabavi a vydrží to, je to přece nas den :-) navíc máme zrovna ten den pouť :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevesty a jak by jste to udelali v mem pripade mame obrad az v 15 hod. ?dekuji
Odpovědět
@andy543 fotit se můžete klidně v sedm večer, když máte svatbu v červenci. Klidně i později. Vyhnula bych se fotkam mezi polednem a tou třetí - kvůli světlu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca Mo dekuji za radu :-)
Odpovědět
@andy543 Ale zase bych to zbytečně neprotahovala, aby zase nezačínala hrát hudba moc pozdě (pokud tedy bude hudba čekat na vás - už jsem zažila i svatbu, kde začala hrát kapela a po chvíli se nevěsta s ženichem vytratili a hosté se tu hoďku bavili sami) a taky s ohledem na make-up a účes - aby byl ještě top :)
Odpovědět
Já bych je někam usadila...dala jim samozřejmě nějaké menší občerstvení a dala jim přečíst svatební noviny - to nějaký čas zabere. Taky jsem viděla něco jako svatební kvíz ve stylu "jak moc dobře znáte nevěstu a ženicha", kde byly různé otázky. Test se pak vybere a kdo dosáhne nejvyššího score, tak se třeba může vyhlásit nějaká odměna :)
Odpovědět
Profilova fotka
My po obradu udelame kratke rodinne foceni a pujdeme hned na jidlo.. po jidle az budou vsichni spokojeny, nabasteny se pujdeme fotit.. Hoste si muzou dat zatim kafco s kolackama nebo zacit popijet, projit se po ranci, bude jim hrat Dj a myslim ze jim to bude bohate stacit..:)zadne hry ani ruzne zbytecnosti nedelame..
Odpovědět
Profilova fotka
@simona007 to zvládneme :-) budoucí manžel se nerad fotí a od focení budeme 5min cesty autem takže do hodky se vlezem určitě - déle by se zbláznil :-D Nebudeme nabízet koláčky pouze kávčo, trošku cukroví a nealko. Svatba je poměrně malá (16) všichni se znají pouze nejbližší rodina takže si hezky popovídají... vidí se jen 1-2 za rok a at s námi nebo bez nás se vždycky baví skvěle. Takže u nás ,,nuda,, nebo že se nebudou bavit bez nás vůbec nehrozí :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledem k tomu, že nechceme riskovat, že se u oběda pokecáme a na fotkách to bude vidět, se budeme fotit před obědem. Nebudeme mít žádné rekvizity, takže za hodinu, hodinu a půl bychom to měli stihnout. Na hostině bude jen rodina a svědci s partnery, takže to bez nás přežijí, zabaví se a dají kávu nebo něco jiného k pití. Nemá cenu nutit je do nějakých soutěží a svatební noviny jsme zavrhli. Vzhledem k tomu, že oba pracujeme v médiích, totiž motiv novin použijeme spíš už na stavební oznámení.
Odpovědět
@simona007 13.00 snad to stihnem...
Odpovědět
Ahojky u nás nebyla žádná organizovaná zábava a to jsme se byli fotit dokonce dvakrát....jednou po obědě na hodinku, pak jsme se vrátili nakrájet dort a dát si kávu...než to všem roznesli a svatebčané snědli, vytratili jsme se ještě na třičtvrtě hodinky udělat pár dalších záběrů (prý bylo super světlo na focení :-D ) druhého zmizení si skoro nikdo nevšiml :-).....všichni se bavili tak nějak navzájem, popř. se šli po obědě projít
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?