VŠETICE - špatná zkušenost s novým managmentem

Profilova fotka
Milé nevěsty, pokud se vám líbí areál Všetice stejně jako se líbil nám, tak bych vás chtěla upozornit na špatné jednání a podmínky přícházející s novým vedením. Pokud chcete být ubytováni v areálu den před svatbou a třeba si to tam sami večer vyzdobit, tak na to zapomeňte. Nejsou schopni a ani ochotni vám to garantovat. Od začátku jsme po nich požadovali svatební apartmá a dva další pokoje s možností výzdoby restaurace den předem. Nakonec nám vyhověli se svatebním apartmánem, ale ostatní dva požadavky nám nebyli oschotni splnit. Všechno je tam dost problematické, pokud vyžadujete něco zaručit dlouho dopředu. Smlouva je také dost nestandartní a plná nevýhodných podmínek. Proto jsme po třech měsících dohadování a né úplně vstřícného přístupu zvolili jiné místo...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, mám uplně stejnou zkusenost!!! Ze zacatku bylo jednani fajn, ale pak lezly tyto veci postupne napovrh, ubytovani, jina cena korkvneho, min utrata byla take porad jina, ......... Po mesici a pul jsme zvolili jine misto, kde jsou ochotny a nedelaji jen bussines :) Jake misto nakonec mas? Krasny den
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak to jsem ráda, že tenhle pocit nemám sama :). Ve finále už mi ani neodpovedeli na email, když jsem chtěla změnit čas schůzky. Tak to už byl vrchol! Nejvic me na tom mrzí to, že jsme ztratili tři měsíce času a dohadování uplne zbytecne. A tak nějak jsem měla potřebu to tu zverejnit za to jejich příšerný jednání. Protože jedna z nejdůležitějších věcí je rozhodne přístup lidi a tam si rozhodne klienta nevazi! Nakonec jsme zvolili areál Botanika, kde jsme se s nima bez problémů dohodli hned na první schůzce, takže nebylo co těšit :) a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak, ja uz jsem to zde taky asi pred mesicem psala, pridaly se i jine holky :) vsetice si chteji jen vydelat penizky, ale aby investovali svuj cas atd, to se jim moc nechce, takze doufam, ze se to hodne lidi dozvi a jejich statek se tak stane ne uplne popularnim :) My jsme nakonec zvolili Zbraslavskou myslivnu, proste svatba v rustikal stylu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já vím, tu diskuzi jsem si taky pročítala, ale říkala jsem si, tak to zkusím...a ono se s nima opravdu nedalo moc domluvit :). Pravdu máš v tom, že jim jde jen o to vytřískat ze všeho co nejvíc peněz a za každou cenu a to se nám moc nelíbílo. Přeci jenom investice do svatby je dost peněz a tak člověk dost dobře zváží, komu svoje peníze poskytne a oni se je rozhodně nezaslouží! Taky doufám, že se to rozkřikne a já věřím tomu, že se to nakonec obrátí proti nim. Protože jsme navštívili spoustu míst a s takovýmhle otřesným přístupem jsme se tedy nikde nesetkali... Ta Zbraslavská myslivna je moc hezká :). A jak jseš na to s ostatním? Já dnes zamluvila matriku :)
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak, taky se jim to obrati, my jsme taky poznali mista, kde jednani bylo fakt desny :))) Jink zatim nemam nic, cekam na resnou kalkulaci na tu myslivnu, saty asi mam, a kvetinarku, nehtarku, kadernici.. - kamaradka ma ssalon :) jinak dost veci si budu zarizovat sama - pomuzou mi segry :) ted je aktualni najit fotografa, pristi tyden mam schuzku :) a co ty\? kdy mas termin? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Prej ja nic nemam a mas skoro všechno :))). Tak nějak me to znervoznuje, protože ja mam jen fotografa..ted resim floristku, šaty půjdu tak za 14 dní. Nevíš o nějaký levný a šikovný vizazistce? Líbi se mi ten tvůj dort, mas už cukráře? Termín Máme 16.6. už se mi o tom i zdá, to teda brzo:))
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam prave dve variaty dortu, bud tento a nebo ten co jede letos, nahy, ovocny :) cukrarku, nam ho upece segra od svagrovyho manzela :) jakyho mas fotografa? to ja ted resim :) co se tyce vizazistky, budu mit asi koplet sluzby nej kamaradky - ma salon :) http://www.salon-nikol.cz/#!/pageSplash kytky mi taky bude delat kamaradka - https://www.facebook.com/svazek?fref=ts vyzdobu ja a segry :) saty, ty uz skoro taky mam :)
Odpovědět
Profilova fotka
No ty jsi teda akční :). No já už bych to chtěla mít všechno zařízeny a jen se těšit. Je to spousta zařizování a zodpovědnosti. A ja ted na to nemám moc čas. .Fotografa jsem rěšila dlouho, jsou si hodně podobný. Nakonec jsem vybrala pana Miroslava Bednarika. Můžeš se podívat ještě na Ladu Baladovou, nebo Radka Čepeláka, je ale dražší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?