Vše na jednom místě pro 120 lidí jižní Morava

Ahoj všem, prosím o radu. Hledáme místo pro naši svatbu. Chceme vše na jednom místě, s dobrou kuchyní, ubytováním aspoň pro 40 lidí, s místem pro hostinu pro 120 lidí. Brno, okolí Brna, Slovácko, Blanensko, event. Zlínsko ... O hotelích na přehradě vím, o Harmonii v Zastávce taky, ale stále to není to, co by nás chytlo za srdce. Nebráníme se ani statku, mlýnu atd. Míst je hezkých mrak, ale kapacitně jsou pro nás nedostačující. Máte pro mě někdo tip? díky
Odpovědět
Profilova fotka
My máme svatbu v Domašově,Penzion u Němců....mrkni :)
Odpovědět
@ajagachova díky za tip, mrknu
Odpovědět
Ahoj, nejsem si jista tim poctem mist, ale za obvolani by to stalo: Sklepy Jarošek - Mutěnice http://www.jarosek-sklepy.cz/svatby/ Restaurace Skanzen ve Strážnici http://www.restauraceskanzen.cz/galle... Bukovanský mlýn u Kyjova http://www.bukovansky-mlyn.cz/ Sklep Skalák u Kyjova http://www.sklepskalak.cz/#se-close - se Skalákem mám zkušenost jako host na svatbě o cca 102 lidech. Osobně se mi nelíbí rozčlenění prostor, ale někomu to může vyhovavat.
Odpovědět
My budeme mít svatbu pro 130 lidí komplet se vším v areálu Kamínka: www.kaminka.cz. Je to teda na Kroměřížsku. Ale tento styl každému nevyhovuje, nicméně je to tam moc pěkné a pohodové. Restaurace se 100 místy vevnitř a se 100 místy na zastřešené terase, k ubytování je pár pokojů nad restaurací a pak jsou tam sruby a chatky. Paní provozní je profesionál, který zařídí vše podle přání.
Odpovědět
Jo a cca 3 km nad tím je penzion Bunč, kam byste se také vešli a je to jiného, řekněme trochu "luxusnějšího" stylu (ne tak "táborové", a patří to stejnému provozovateli. www.bunc.cz. Původně jsme se byli podívat tam, jenomže tam bychom se nevlezli :-)
Odpovědět
@jaja2016 díky, mrknu, Jaroška neznám, Skalák nechci, máme rádi světlo, nechceme být ve sklepě @martulka6188 na Kaminka chceme zajet, Bunč znám velmi dobře ... díky a ať svatba dopadne podle představ!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?