Villa Voyta vs. Selský dvůr

Tak jsme se dostali do fáze kdy konečně vybíráme ze 2 míst na jisto. Ale které když jsou obě jiné a zároveň se líbí. Cenově téměř nastejno, takže ta nerozhodne. Kdyby někdo už měl svatbu v jednom z míst a měl k nahlédnutí fotografie budu moc ráda :-) Popř nějakou kritiku či pochvalu ??? ...
Odpovědět
Já myslím, že to je hlavně o tom, v jakém duchu svoji svatbu chcete mít...obě jsou to hezká místa, ale jak píšeš, každé je úplně jiné..... Proto, pokud chcete mít celou svatbu spíše v romantickém duchu, tzn. budeš chtít být "princezna" s velkou róbou atd., pak bych jednoznačně volila Villu Voyta. Pokud naopak svatba bude spíše v "selském" stylu, vybrala bych Selský dvůr.
Odpovědět
Profilova fotka
@korm Přesně jak píše "pebbles" . Voyta je secese, romantika, princezna a Selský dvůr příroda, venkov, samozřejmě romantika také, ale v přírodním duchu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, já myslím, že to pravé místo Vás musí okouzlit ihned při první návštěvě ;)
Odpovědět
Ale to se může právě stát na více místech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ba ne, pravá láska je jen jedna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mela jsem svatbu v Selském dvoře loni v srpnu :) foto muzu dodat :) :-)
Odpovědět
Ahoj, kolik stála svatba ve Ville Voyta? Chceme mít hezkou svatbu, ale nechceme utratit majlant... děkuji za info :-)
Odpovědět
@heigell tiež zvažujem Voytu. Pojdem zajtra pozrieť
Odpovědět
@heigell ve voyte se pronajem neplati, kdyz budete mi papu od nich, tj obed za 500 + piti, a docela slusnej raut s grilem orientacne prisel na 540 na os., slecna je moc mila, kamaradska a zatim nic nenei problem, muzeme vyuzit restauraci na obed a zahradu na oslavu , ale v 10 vecer se musi presouvat dovnitr ... take nechceme utratit majlant, byli jsme na asi 7 mistech a voyta vyhrala ..hodne stesti ppri vyberu :-)
Odpovědět
Děkuji za odpověď... sice jsme původně plánovali svatbu jinde, ale vyrazili nám dech přemrštěnou cenou.... jsme z Prahy a kamarádi také, tak zaimprovizujeme ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Selský dvůr je super, mockrát jsem tam točil svatbu a vždy skvělý servis. Dělal jsem pro ně i krátký spot: https://www.youtube.com/watch?v=jrDqp... . Přeji krásný svatební den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?